Τετάρτη 14 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
«Το μέλλον μας βρίσκεται στον αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες μας!»

Με επιτυχία η εκδήλωση της ΤΟ Μαθητείας - Κατάρτισης Αττικής της ΚΝΕ

Ο Π. Μαρκομιχάλης
Ο Π. Μαρκομιχάλης
Με θέμα «Το μέλλον μας βρίσκεται στον αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες μας! Ελα να μάθεις από κοντά για τι παλεύει η ΚΝΕ» και με τη συμμετοχή πολλών σπουδαστών και νεολαίας, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης Μαθητείας - Κατάρτισης Αττικής της ΚΝΕ, στο Νέο Ηράκλειο.

Την εκδήλωση άνοιξαν ερασιτεχνικά συγκροτήματα από το Δημόσιο ΙΕΚ Αγίου Δημητρίου και την ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Καλαμακίου. Ακολούθησε ομιλία από τον Πέτρο Μαρκομιχάλη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ παλεύουμε καθημερινά να ριζώσουμε ακόμα παραπέρα στους χώρους της μαθητείας και της κατάρτισης, εκεί δηλαδή που χτυπάει καθημερινά η καρδιά της νέας βάρδιας της εργατικής τάξης, γι' αυτό και έχουμε στόχο να πολλαπλασιάσουμε τις δυνάμεις μας σε αυτούς τους χώρους, να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί». Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε όλα εκείνα τα ιδεολογήματα που αναπαράγονται στις σχολές μαθητείας και κατάρτισης, τα οξυμένα προβλήματα που υπάρχουν και στην αντίληψη του ΚΚΕ για τις επαγγελματικές σχολές.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με μεγάλη hip hop συναυλία από τους Retro of Rebellion Connection, «Φρανκ», «Το Σφάλμα». Η συναυλία ολοκληρώθηκε με ερασιτεχνικό συγκρότημα από το ΙΕΚ Γλυφάδας, στους ήχους της έντεχνης και ροκ μουσικής.


Στο χώρο της εκδήλωσης πραγματοποιούνταν ξεναγήσεις στην έκθεση που είχε επιμεληθεί η Τομεακή Οργάνωση, καθώς και στο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ