Τετάρτη 14 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
Σήμερα η συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας

Σε κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας, στις 12 το μεσημέρι, και στάση εργασίας από τις 11 π.μ. μέχρι και τη λήξη της βάρδιας προχωρούν σήμερα τα Σωματεία Εργαζομένων των Νοσοκομείων «Ευαγγελισμός», «Θριάσιο», «Αττικόν», «Αγ. Σάββας», «Τζάνειο», «Λαϊκό», Γ.Ν. Νίκαιας και του μαιευτηρίου «Ελενα», μετά από πρόταση των ταξικών δυνάμεων, με αιτήματα αιχμής να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος, μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων με βάση τις σημερινές ανάγκες, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη δικαιώματα, καμιά ανοχή στην απλήρωτη δουλειά, να πληρωθούν εδώ και τώρα όλα τα δεδουλευμένα.

Η ΟΕΝΓΕ έχει προκηρύξει στάση εργασίας τις ίδιες ώρες, αναδεικνύοντας και το θέμα του προωθούμενου αντιδραστικού νομοσχεδίου για τον εργάσιμο χρόνο των νοσοκομειακών γιατρών. Στάση εργασίας έχει προκηρύξει και η ΕΙΝΑΠ.

  • Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχωρά σήμερα και η Επιτροπή Αγώνα Συμβασιούχων Εργαζομένων στα Γιάννενα, στις 11.30 π.μ. στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, διεκδικώντας μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους συμβασιούχους.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ