Τρίτη 30 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ
Συναντήσεις και συσκέψεις για την προετοιμασία της κινητοποίησης

Συνεχίζονται οι επαφές της δημοτικής αρχής Πάτρας με δημάρχους της περιοχής, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της για τη διοργάνωση νέας μεγάλης κινητοποίησης κατά της ανεργίας, στις 25 Ιούνη, στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου.

Χτες, ο δήμαρχος, Κ. Πελετίδης, και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Κ. Γεροπαναγιώτη, επισκέφτηκαν τον δήμαρχο Αγρινίου, Γ. Παπαναστασίου, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει την εν λόγω πρωτοβουλία και θα θέσει το θέμα στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου ώστε να υπάρξει απόφαση για παρουσία και συμβολή στον αγώνα κατά της ανεργίας. Επίσης συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Μεσολογγίου, Ν. Καραπάνο, ο οποίος επίσης διαβεβαίωσε για τη στήριξη και τη συμμετοχή στην κινητοποίηση.

Στο μεταξύ προγραμματίζεται σειρά συσκέψεων συλλόγων, φορέων και κατοίκων στα δημοτικά διαμερίσματα και τις δημοτικές ενότητες, καθώς στόχος της δημοτικής αρχής είναι στην οργάνωση της κινητοποίησης, που έχει κεντρικό σύνθημα «Δουλειά για όλους - Δουλειά με δικαιώματα», να συμμετάσχουν ενεργά σωματεία, σύλλογοι, φορείς, ο λαός και η νεολαία.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ