Τρίτη 4 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΙΟΥ
Ψήφισμα συμπαράστασης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου, στη συνεδρίασή του στις 31 Μάρτη, εξέδωσε ψήφισμα συμπαράστασης στον δημοτικό σύμβουλο Μάρκο Σκούφαλο, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμου Χίου, ο οποίος διώκεται από πρώην ιδιοκτήτη ιστοσελίδας και εκπρόσωπο ΚΟΙΝΣΕΠ, καθώς και στον Γιώργη Αμπαζή, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χίου στο Β. Αιγαίο με τη ΛΑΣ.

Στο ψήφισμα αναφέρεται: «Το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Χίου συμπαραστέκεται στον συνάδελφο Μάρκο Σκούφαλο, επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" δήμου Χίου, που διώκεται από τον πρώην ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας "Chiospress" και εκπρόσωπο της ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΚΜΗ, καθώς και στον Γιώργη Αμπαζή, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χίου στο Β. Αιγαίο με τη ΛΑΣ και μέλος του ΔΣ της ΔΗΚΕΧ.

Υστερα από σειρά καταγγελιών και μηνύσεων, ο συγκεκριμένος διασύρει τα τελευταία χρόνια τα ως άνω αυτοδιοικητικά στελέχη, προσπαθώντας να πλήξει το κύρος τους στη χιακή κοινωνία. Το ίδιο έχει συμβεί και με αρκετά μέλη του νυν Δημοτικού Συμβουλίου. Οι Μάρκος Σκούφαλος και Γιώργης Αμπαζής δεν διώκονται για κοινά ποινικά αδικήματα, για προσωπικούς ή άλλους λόγους, αλλά για την πολιτική τους άποψη και στάση. Οι απόπειρες τρομοκράτησης δημοτικών συμβούλων, υπηρετούντων ή υποψηφίων, και γενικότερα η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου, μάς βρίσκει κάθετα αντίθετους».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org