Σάββατο 25 Μάρτη 2017 - Κυριακή 26 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Αύριο, Κυριακή

-- Στις 11 π.μ., οι Οργανώσεις Βορείου Τομέα Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και τα Παραρτήματα Ν. Ιωνίας, Ν. Ηρακλείου, Φιλαδέλφειας, Μεταμόρφωσης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής για τους 22 κομμουνιστές αντιστασιακούς ήρωες του Μπλόκου της Καλογρέζας (15 Μάρτη 1944). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του μνημείου των εκτελεσθέντων, με προσυγκέντρωση στις 10.15 π.μ., στην πλατεία Αναπήρων στην Καλογρέζα. Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Η ΤΟ Καλλιτεχνών της ΚΟ Αττικής καλεί σε συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα «Οι εξελίξεις στο χώρο των δημιουργών», στις 6.30 μ.μ., στην Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών (Τοσίτσα 11, Αθήνα). Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Καλλιτεχνών.

-- Η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ προβάλλει το ιστορικό ντοκιμαντέρ της ΚΕ του Κόμματος, με τίτλο «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε», στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του ΚΑΠΗ του δήμου Αρχανών - Αστερουσίων. Θα μιλήσει ο Ανδρέας Κοκοσάλης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ. Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

Την Τετάρτη 29 Μάρτη

-- Η ΤΕ Ελευσίνας διοργανώνει εκδήλωση - αφιέρωμα στον Δημήτρη Μιχαήλο, τον δολοφονημένο εργάτη στη μεγάλη απεργία του 1929 στην Ελευσίνα, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο της πόλης. Θα περιλαμβάνει ομιλία από τον Μάκη Μαΐλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι, φωτογραφική έκθεση και προβολή ντοκιμαντέρ με αρχειακό υλικό καθώς και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

Την Κυριακή 2 Απρίλη

-- Στις 11 π.μ., στο Πάρκο Γουδή (Λεωφόρος Μεσογείων, απέναντι από το Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν»), οι ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου και Ανατολικών Συνοικιών και η ΟΠ Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση στη μνήμη του Νίκου Μπελογιάννη για τα 65 χρόνια από την εκτέλεσή του. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ