Σάββατο 25 Μάρτη 2017 - Κυριακή 26 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδείες και συγκεντρώσεις του ΚΚΕ

«Φτάνει πια! Με το ΚΚΕ για το δίκιο μας, τις σύγχρονες ανάγκες μας!»: Με το σύνθημα αυτό συνεχίζεται η δραστηριότητα των ΚΟ του ΚΚΕ καλώντας σε οργάνωση της πάλης ενάντια στη «νέα συμφωνία - λεηλασία» που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση με το κουαρτέτο. Στην Αττική περιοδείες και συγκεντρώσεις προγραμματίζονται σε τόπους δουλειάς και συνοικίες ως εξής:

  • Αύριο, Δευτέρα:

-- Στις 9 π.μ., η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, στην Κατεχάκη.

-- Ο Παναγιώτης Κατηφές, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί στις 8.30 π.μ. το Α΄ Τελωνείο Πειραιά και στις 10 π.μ. το Γ΄ Τελωνείο Πειραιά.

-- Στις 9 π.μ., η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του Κόμματος, θα επισκεφτεί το κτίριο της Αντιπεριφέρειας του Βόρειου Τομέα Αττικής (Μεσογείων 448).

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Ολυμπιακό Χωριό, στο στέκι της Λαϊκής Επιτροπής (Κακλαμανάκη 21), θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης, Γραμματέας της ΤΕ Μενιδίου - Φυλής.

  • Την Τρίτη 28 Μάρτη:

-- Στις 9 π.μ. ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Πειραιά (Ακτή Ποσειδώνος 14-16).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ