Τρίτη 21 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Κάλεσμα ξεσηκωμού απ' άκρη σ' άκρη σε όλη την Ελλάδα

«Αλλη μια συμφωνία, άλλη μια λεηλασία. Φτάνει πια! Με το ΚΚΕ για το δίκιο μας, τις σύγχρονες ανάγκες μας». Την απόφασή τους να μην δείξουν καμία ανοχή στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που προετοιμάζουν κυβέρνηση και κουαρτέτο, αλλά να απαντήσουν με κλιμάκωση της αγωνιστικής τους δραστηριότητας, διαδήλωσαν χτες χιλιάδες εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες σε όλη την Ελλάδα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΚΚΕ.

Οι εκατοντάδες παρεμβάσεις σε πολλές πόλεις περιλάμβαναν συγκεντρώσεις, πικετοφορίες και μαζικές εξορμήσεις, και σηματοδότησαν την ανάγκη αγωνιστικής κλιμάκωσης, κόντρα στη μάταιη αναμονή και ανοχή σε μια πολιτική που προσθέτει διαρκώς νέα βάρη. Αυτή η μεγάλη κινητοποίηση σε όλη την Ελλάδα αποτέλεσε την κορύφωση μιας μεγάλης πολιτικής εξόρμησης με το κάλεσμα του ξεσηκωμού εδώ και πολλές μέρες. Μέλη και φίλοι του Κόμματος, με το νέο φυλλάδιο και με τον «Ριζοσπάστη» στο χέρι, έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη της ενημέρωσης και της αποκάλυψης για τα νέα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση. Για να μην παγιδευτεί κανένας εργαζόμενος στην προπαγάνδα περί «αντιμέτρων» και «δίκαιης ανάπτυξης».

Οι περιοδείες σε χώρους δουλειάς και συνοικίες, οι συσκέψεις και οι συγκεντρώσεις παραμένουν στην ημερήσια διάταξη των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, προετοιμάζοντας τους νέους μεγάλους αγώνες.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ