Τετάρτη 8 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Φουριόζες για πρόκριση οι «ερυθρόλευκες»

Με τον αέρα του Κυπελλούχου Ελλάδας και μάλιστα για 7η συνεχόμενη φορά και εφαλτήριο τη σημαντική νίκη στον πρώτο αγώνα στο Βέλγιο, η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα στου Ρέντη την Αστερίξ (19.30 Cosmote Sports 6) στη ρεβάνς για τα προημιτελικά του Challenge Cup. Η νίκη με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας φέρνει τις «ερυθρόλευκες» με το ενάμισι πόδι στα ημιτελικά του θεσμού και φυσικά είναι αυτές που έχουν τον πρώτο λόγο στο σημερινό αγώνα. Η ελληνική ομάδα προκρίνεται στην περίπτωση νίκης με οποιοδήποτε σκορ (3-0, 3-1, 3-2) ενώ ακόμα και σε περίπτωση ήττας με 3-2 διατηρεί τις ελπίδες, που όμως θα κριθούν στο λεγόμενο χρυσό σετ μεταξύ των δύο ομάδων.

Volleyleague: Κόντρες τετράδας

Με τον Ολυμπιακό να έχει κλειδώσει και μαθηματικά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, το ενδιαφέρον πλέον στο πρωτάθλημα της Volleyleague ανδρών στρέφεται κυρίως στη μάχη των ομάδων που διεκδικούν το καλύτερο πλασάρισμα στις θέσεις της πρώτης τετράδας, όπου ανοιχτή παραμένει η διεκδίκηση της 2ης θέσης (μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού) και της 4ης (ανάμεσα σε Παμβοχαϊκό και Εθνικό Αλεξανδρούπολης πρωτίστως). Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η εκτός έδρας δοκιμασία του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Κηφισιά, ενώ ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στη Μίκρα με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά τα παιχνίδια Σήμερα: Ηρακλής - Ολυμπιακός (Μίκρας, 18.00), Φοίνικας Σύρου - Ηρακλής Χαλκίδας (Σύρου, 18.00), Κύζικος - ΠΑΟΚ (Αγ. Θεοδώρων, 18.00), Κηφισιά - Παναθηναϊκός (Ζηρίνειο, 18.00 Νοvasports 1), Παναχαϊκή - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Κουκούλι, 19.09). Αύριο: Ορεστιάδα - Παμβοχαϊκός (20.30).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ