Τετάρτη 8 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE
Να... πετάξουν στα προημιτελικά

Δύσκολο τεστ κόντρα στην Μονακό περιμένει σήμερα την ΑΕΚ για την πρόκριση στα προημιτελικά του FIBA Champions League

Eurokinissi

Δύσκολο τεστ κόντρα στην Μονακό περιμένει σήμερα την ΑΕΚ για την πρόκριση στα προημιτελικά του FIBA Champions League
Με... προίκα το ελαφρύ προβάδισμα που πήραν από τις νίκες τους στα πρώτα παιχνίδια, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δοκιμάζονται σήμερα σε Μονακό (21.30 Νovasports 2) και Τενερίφη (21.30 EΡΤ3) αντίστοιχα, αντιμετωπίζοντας τις τοπικές ομάδες στους αγώνες ρεβάνς για τη φάση των «16» στο FIBA Champions League.

Για την ΑΕΚ οι ισορροπίες είναι λεπτές μετά την ισχνή νίκη με 69-68 στο ΟΑΚΑ, αποτέλεσμα που ουσιαστικά την καλεί να επιδιώξει τη νίκη και σήμερα στο Μονακό. Η «Ενωση» αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, κυρίως στην επίθεση, απέναντι στους αντιπάλους της στον πρώτο αγώνα, ωστόσο σήμερα θέλει να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Με καλή ψυχολογία μετά την καλή εμφάνιση και την επικράτηση στην Πάτρα επί του Προμηθέα, ενισχυμένη πλέον με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη αλλά και με παρόντα τον Δημήτρη Μαυροειδή, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, η πρόκριση μοιάζει εφικτή για τον «Δικέφαλο». Αρκεί, όπως είπε και ο τεχνικός της ομάδας, Γιούρι Ζντοβτς, οι παίκτες να μείνουν συγκεντρωμένοι στα αγωνιστικά πλάνα και να μην επαναλάβουν τα λάθη στον πρώτο αγώνα. Οπως είπε ο Σλοβένος τεχνικός, η Μονακό είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη ομάδα, με αξιόλογους παίκτες, και δεν συγχωρεί την ολιγωρία. Ωστόσο, ο ίδιος εστίασε στην πολύ καλή κατάσταση της ομάδας του και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση.

Με τον ψυχολογικό αέρα που του δίνει η έστω και μικρή νίκη του στην Πυλαία με 66-63 σε βάρος των πρωτοπόρων του ισπανικού πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει σήμερα στην Τενερίφη να ολοκληρώσει το έργο που άρχισε πριν από μια βδομάδα. Παρά τη μικρή διαφορά, στον ΠΑΟΚ αισιοδοξούν ότι μπορούν να τα καταφέρουν, παρόλο που όλοι γνωρίζουν ότι η ισπανική ομάδα στην έδρα της θα εμφανιστεί πιο δυνατή από ότι στον πρώτο αγώνα. Ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση, έκανε λόγο για ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση, με ζητούμενο όπως είπε για την ομάδα του να μπει δυνατά και να προσέξει στα αμυντικά καθήκοντα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ