Τετάρτη 8 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Τριήμερο εκδηλώσεων στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Ενα τριήμερο εκδηλώσεων στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης περιλαμβάνεται ακόμα στα Φεστιβάλ του επόμενου διαστήματος. Στο χώρο του ΤΕΙ θα λειτουργούν εκθέσεις με θέμα «Σοσιαλισμός VS καπιταλισμός» και «Η πρότασή μας για την ανασύνταξη του φοιτητικού - σπουδαστικού κινήματος», καθώς και βιβλιοπωλείο, ενώ θα προηγηθεί του τριημέρου ένα τουρνουά μπάσκετ και ποδοσφαίρου στις 21 - 22 Μάρτη.

Αναλυτικά, το τριήμερο στο ΤΕΙ έχει ως εξής:

Τρίτη, 28 Μάρτη

Εκδήλωση με θέμα: «Και στα "μαλακά" να πέσεις... θα χτυπήσεις - Η θέση του ΚΚΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά», με κεντρική ομιλία από το ΚΕΘΕΑ - Ιθάκη, παρουσίαση έρευνας με ερωτηματολόγιο στους σπουδαστές και παιχνίδι με ερωτήσεις - απαντήσεις.

Τετάρτη, 29 Μάρτη

Εκδήλωση, με θέμα: «Οι 8 μεγιστάνες του πλούτου έχουν τόσο πλούτο όσο το 50% του πληθυσμού της Γης. Σε αυτόν τον κόσμο θα μείνουμε θεατές;» Θα παρουσιαστούν project, με θέμα «Τα τεχνολογικά επιτεύγματα στο σήμερα και η άλλη όψη του νομίσματος» και «Η Υγεία στο σοσιαλισμό».

Πέμπτη, 30 Μάρτη

Χαιρετισμός από μέλος του Τομεακού Συμβουλίου της Οργάνωσης ΤΕΙ Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ. Βράβευση των νικητών του τουρνουά μπάσκετ και ποδοσφαίρου. Συναυλία με ερασιτεχνικά συγκροτήματα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ