Τρίτη 7 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΣΕΒΕ - ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ
Αγωνιστικές παρεμβάσεις για αφορολόγητο όριο και για τους αυτοαπασχολούμενους

Κινητοποίηση στο υπουργείο Οικονομικών την Τρίτη, 14 Μάρτη, στις 9 π.μ. διοργανώνει η Παναττική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ, στο πλαίσιο της πανελλαδικής Μέρας Δράσης ενάντια στη φοροληστεία, ενώ για την ίδια μέρα προγραμματίζει ταυτόχρονες αγωνιστικές δράσεις - μέχρι στιγμής έχουν οριστεί κινητοποιήσεις στις εφορίες Περιστερίου, Καλλιθέας και Νέας Ιωνίας - με σύνθημα «Αντιστεκόμαστε στη φοροληστεία από το πρώτο ευρώ - Διεκδικούμε αφορολόγητο όριο και για τους αυτοαπασχολούμενους».

Με ανακοίνωσή της, η Παναττική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ καλεί τα κλαδικά σωματεία, τις τοπικές Ενώσεις, τους Εμπορικούς Συλλόγους και όλες τις Επιτροπές Αγώνα της ΠΑΣΕΒΕ να παλέψουν για την επιτυχία και μαζικότητα των κινητοποιήσεων.

Σε συμμετοχή στην κινητοποίηση στο υπουργείο Οικονομικών καλεί η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας. Σε ανακοίνωσή της, προς όλα τα κλαδικά σωματεία που ανήκουν στη δύναμή της, υπογραμμίζει: «Παίρνουμε κάθε δυνατή πρωτοβουλία. Πραγματοποιούμε μάχιμα ΔΣ για την οργάνωση του ανοίγματος. Να μην μείνει συνάδελφος αυτοαπασχολούμενος που να μην απευθυνθούμε. Να μετρήσουμε νέες εγγραφές στα σωματεία, να γίνουν στο επόμενο 10ήμερο συσκέψεις και συζητήσεις σε μαγαζιά, να συμμετέχουν περισσότερες δυνάμεις μικρών βιοτεχνών, επαγγελματιών και εμπόρων στις κινητοποιήσεις».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ