Σάββατο 4 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
Πρεμιέρα με ελληνικές επιτυχίες

Με δύο σπουδαίες επιτυχίες για την ελληνική αποστολή άνοιξε χτες το πρωί η αυλαία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου που διεξάγεται στο Βελιγράδι. Στα 60 μ. εμπόδια η Ελισάβετ Πεσιρίδου κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά (θα γίνονταν χτες το απόγευμα) μετά από σπουδαία κούρσα. Η Ελληνίδα σπρίντερ στην πλέον δύσκολη σειρά των προκριματικών τερμάτισε στην 3η θέση με 8.08, που αποτελεί τον 9ο καλύτερο χρόνο από τις 16 αθλήτριες που προκρίθηκαν στα ημιτελικά.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και... καθαρίζοντας από το πρώτο της άλμα, όπου σημείωσε επίδοση στα 14,12 μ., η Βούλα Παπαχρήστου προκρίθηκε στον τελικό του τριπλούν επιβεβαιώνοντας την καλή κατάσταση και στοχεύοντας μια θέση στο βάθρο.

Στο σημερινό πρόγραμμα το ενδιαφέρον στρέφεται στο επί κοντώ των γυναικών με την παρουσία της χρυσής Ολυμπιονίκη του Ρίο, Κατερίνας Στεφανίδη, να δεσπόζει συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ελπίδες διάκρισης για την ελληνική αποστολή.

Επίσης, στα προκριματικά των 60 μ. γυναικών θα μετάσχει η Ραφαέλα Σπανουδάκη ενώ στα αντίστοιχα της σφαιροβολίας ο Μιχάλης Σταματογιάννης.

  • Χτες το απόγευμα αγωνίζονταν στον τελικό του επί κοντώ ανδρών οι Κώστας Φιλιππίδης και Εμμανουήλ Καραλής.
Οι ελληνικές συμμετοχές

ΣΗΜΕΡΑ: 10.45: Προκριματικά 60 μ. γυναικών, ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ. 12.00: Προκριματικά σφαιροβολίας ανδρών, ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ. 19.05: Τελικός επί κοντώ γυναικών, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ.

  • Οι αγώνες μεταδίδονται από την ΕΡΤ.
  • Το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: 10.30 - 13.00 προκριματικά, 17.30 - 22.00 τελικοί. ΑΥΡΙΟ: 18.00 τελικοί.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ