Τετάρτη 26 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
«Αγκαλιά» με Κοζμίνσκι

Παρά την εμπλοκή. Αισιόδοξοι στην ΠΑΕ ότι αργά χθες ο παίχτης θα υπέγραφε

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάρεκ Κοζμίνσκι από την Μπρέσια φαίνεται πως είναι ο Ολυμπιακός, παρότι το μεσημέρι παρουσιάστηκαν επιπλοκές. Η διαφωνία ΠΑΕ - παίχτη εντοπίζεται στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και το οικονομικό. Χαρακτηριστικά ο Κοζμίνσκι τ' απόγευμα επισήμανε πως «είναι σημαντική η παρουσία του Μπιγκόν, αλλά δε φτάνει. Πρέπει να θέλει και ο σύλλογος». Πάντως άνθρωποι της ΠΑΕ εξέφραζαν τη βεβαιότητα ότι θα επέλθει συμφωνία, από τις συζητήσεις που διαρκούσαν ως αργά το βράδυ. Ο παίκτης έχει αγωνιστεί οκτώ χρόνια στην Ιταλία και αποτελεί τη βασική εισήγηση του Αλμπέρτο Μπιγκόν.

Σε δηλώσεις του προχθές σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Μάρεκ Κοζμίνσκι ευχαρίστησε τον Αλμπέρτο Μπιγκόν για την επιλογή του, τόνισε ότι στόχος του είναι να καλύψει επάξια το κενό του Γρηγόρη Γεωργάτου και υποστήριξε ότι μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία τόσο στο αριστερό άκρο, όσο και σαν κεντρικός αμυντικός, με κύρια στοιχεία στο παιχνίδι του την ταχύτητα, τη δύναμη αλλά και την εμπειρία του από το Καμπιονάτο. Οσον αφορά την επανεμφάνιση του Ζλάτκο Ζάχοβιτς με τα χρώματα του Ολυμπιακού, ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα σε δηλώσεις του είπε πως: «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το Ζάχοβιτς. Είναι μεγάλος παίκτης. Ο Ζάχοβιτς γύρισε στην ομάδα για να μας βοηθήσει και νομίζω πως θα το κάνει».


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ