Τετάρτη 8 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Σε ρότα πρωτιάς ο Ολυμπιακός

Ενα ακόμα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στο φάιναλ 6 του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών που θα γίνει στη Βουδαπέστη έκανε χτες ο Ολυμπιακός, που για την 5η αγωνιστική του ομίλου του νίκησε στον Πειραιά την ουγγρική Ορβόσι με 7-4, παραμένοντας αήττητος στη διοργάνωση μέχρι στιγμής. Με συνολικό απολογισμό μέχρι τώρα 4 νίκες και μία ισοπαλία, οι «ερυθρόλευκοι» διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα έχοντας σημαντική διαφορά από τους διώκτες τους. Κάτι που τους καθιστά, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, το φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο.

Στο χτεσινό παιχνίδι η ελληνική ομάδα έφτασε στην επιτυχία κυρίως χάρη στην απόδοσή της στο β` μέρος, όταν ανέβασε στροφές και κυρίως βελτιώθηκε αμυντικά, μην αφήνοντας περιθώρια στους αντιπάλους της. Καταλύτης αποτέλεσε το τρίτο οκτάλεπτο, όταν ο Ολυμπιακός διόρθωσε αρκετά τα ποσοστά του στον παίκτη παραπάνω και κάνοντας ένα επιμέρους σκορ 4-1 μετέτρεψε το σαφώς πιο ρευστό 3-2 του ημιχρόνου σε 7-3 στη λήξη του οκταλέπτου. Στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμούς, ωστόσο ο πορτιέρο Πάβιτς με καθοριστικές επεμβάσεις δεν άφησε την ουγγρική ομάδα να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από το να πετύχει το μοναδικό τέρμα της περιόδου.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 4-1, 0-1. Οι σκόρερ: Ολυμπιακός: Μυλωνάκης 2, Φουντούλης 2, Μπούσλιε 1, Ποντικέας 1, Γεννηδουνιάς 1. Ορβόσι: Μπατόρι 2, Σέμαν 1, Νίκιτς 1.

  • Η βαθμολογία: Ολυμπιακός (5αγ) 13, Ζλόνκι (4αγ) 10, Ορβόσι (5αγ) 7, Μπρέσια (4αγ) 4, Σπαντάου (4αγ) 3, Νις (4αγ) 0. Σήμερα θα γίνουν τα παιχνίδια Ζλόνκι - Σπαντάου και Μπρέσια - Νις.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ