Τετάρτη 1 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Φήμες για τελικό στο ΟΑΚΑ

Σύμφωνα με έντονη χτεσινή φημολογία, ο επερχόμενος τελικός του Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Αρη στις 19 Φλεβάρη οδεύει προς διεξαγωγή του στο ΟΑΚΑ και όχι στη Λάρισα, η οποία αποτέλεσε την πρώτη επιλογή υπό προϋποθέσεις της Ομοσπονδίας. Και αυτό γιατί οι χτεσινές πληροφορίες ήθελαν αυτές τις προϋποθέσεις να μην ικανοποιούνται τελικά, αφού φέρονται οι αστυνομικές αρχές της πόλης να μην εγγυώνται την ομαλή διεξαγωγή του. Μάλιστα, οι συγκεκριμένες πληροφορίες ήθελαν την αστυνομία στη σχετική έκθεση να επικαλείται και την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα μπλόκα των αγροτών. Σημειώνεται ότι όσον αφορά το ΟΑΚΑ, εξ αρχής η πλευρά του Αρη είχε αντιδράσει σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μάλιστα οι διοικούντες των «κιτρινόμαυρων» είχαν δηλώσει πως θα αναλάβουν τα έξοδα προκειμένου να τοποθετηθούν όσα απαραίτητα χρειάζονται στο γήπεδο της Λάρισας (κάμερες ασφαλείας, τουρνικέ ηλεκτρονικών εισιτηρίων) για τη διεξαγωγή του παιχνιδού. Από πλευράς Παναθηναϊκού έχει εκφραστεί η πρόθεση ακόμα και για τελικό στη Βόρεια Ελλάδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τα χειρότερα που φοβόντουσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αποφεύχθηκαν στην περίπτωση του Βασίλη Σπανούλη, που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οπως διαπιστώθηκε, το μέγεθος του προβλήματος είναι τελικά μικρότερο των φόβων που είχαν εκφραστεί αρχικά, με τον αρχηγό της ομάδας να έχει υποστεί μικρή θλάση που θα τον αφήσει εκτός δράσης για 10 μέρες. Την ίδια στιγμή, νοκ άουτ για δυο βδομάδες τέθηκε ο Πάτρικ Γιανγκ, λόγω οστικού οιδήματος στο γόνατο.

ΡΕΘΥΜΝΟ: Και επίσημα απο χτες ο Νίκος Βετούλας είναι ο νέος προπονητής του Ρεθύμνου, όπου θα αντικαταστήσει τον Τόνι Κωνσταντινίδη, με τον οποίον η συνεργασία διακόπηκε μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα. Στις δηλώσεις του ο νέος κόουτς των Κρητικών ανέφερε μεταξύ άλλων πως πρώτο του μέλημα είναι να αποκτήσει η ομάδα και πάλι αυτοπεποίθηση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ