Πέμπτη 19 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΠΑΟ
Να αντεπεξέλθει στα δύσκολα

Με φόντο μία θέση κοντά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας Φενερμπαχτσέ και Παναθηναϊκός κοντράρονται σήμερα στην Κωνσταντινούπολη για τη 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (19.30 ΕΡΤ). Οι δύο αντίπαλοι ισοβαθμούν στην 5η θέση με απολογισμό 10 νίκες - 7 ήττες και το σημερινό αποτέλεσμα θεωρείται ιδιαίτερα κομβικό για τη συνέχεια των δύο. Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός με καλή ψυχολογία, προερχόμενος από δύο σημαντικές επιτυχίες, με Εφές (για Ευρωλίγκα) και Ολυμπιακό (για το Κύπελλο), στοχεύει στην 3η φετινή εκτός έδρας νίκη. Αποστολή φυσικά ιδιαίτερα δύσκολη για τους «πράσινους» αφού οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα και δεν έχουν περιθώρια νέων αποτυχιών, ενώ ενισχύθηκαν και με την απόκτηση του Αμερικανού Μπένετ (2,03).

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, χαρακτήρισε την αναμέτρηση ιδιαίτερα σημαντική απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και φάνηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα εμφανιστεί πανέτοιμη για τις απαιτήσεις του αγώνα. Μιλώντας για τις τελευταίες επιτυχίες του Παναθηναϊκού ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε ευχαριστημένος, τονίζοντας ότι η ομάδα έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης και θα πρέπει να το κάνει παιχνίδι με παιχνίδι.

  • Αλλα σημερινά παιχνίδια: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπάμπεργκ (19.00 Novasports 2), Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ερυθρός Αστέρας (21.05 Novasports 2), Αρμάνι Μιλάνο - Γαλατασαράι (21.15 Novasports 4), Μπαρτσελόνα - Εφές (22.00 Novasports 3).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ