Πέμπτη 19 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΥΣΔΙΕΚ ΑΤΤΙΚΗΣ
Κάλεσμα σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση

Την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση πραγματοποιεί το Σάββατο 28 Γενάρη ο Σύλλογος Σπουδαστών Δημόσιων ΙΕΚ (ΣΥΣΔΙΕΚ) Αττικής. Η συνέλευση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδικάτου Επισιτισμού (Γλάδστωνος 3, 7ος όροφος).

«Η συμμετοχή σου στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση δυναμώνει το δικό μας αγώνα», σημειώνει το ΔΣ του Συλλόγου απευθυνόμενο στους σπουδαστές. «Η μεγαλύτερη συμμετοχή συναδέλφων, από περισσότερες σχολές θα ανοίξει την παρέμβαση του Συλλόγου σε νέους χώρους. Στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση πέρα από την παρουσία του κάθε συναδέλφου ουσιαστική κρίνεται και η συμβολή του στις αποφάσεις και τα συμπεράσματα για τις μάχες που δώσαμε, τις ελλείψεις που πρέπει να καλύψει το Διοικητικό Συμβούλιο μπροστά στις δύσκολες συνθήκες που έρχονται. Ιδιαίτερα για τα νέα μέλη του Συλλόγου η συνέλευση θα βοηθήσει στην εξαγωγή πολύτιμης πείρας, θα αντλήσουν παραδείγματα μέσα από τη συζήτηση, από τα συμπεράσματα των αγώνων που δώσαμε σε μια σειρά σχολές.

Γι' αυτούς τους λόγους η εκλογοαπολογιστική συνέλευση είναι από τις κορυφαίες συλλογικές διαδικασίες της ζωής του Συλλόγου μας», σημειώνεται.

Απευθύνεται δε κάλεσμα στους σπουδαστές στα Δημόσια ΙΕΚ του υπουργείου Παιδείας, του υπουργείου Υγείας, του ΟΑΕΔ και του υπουργείου Τουρισμού της Αττικής να συμμετάσχουν μαζικά στη Γενική Συνέλευση, να πάρουν ενεργά μέρος, να δυναμώσουν το Σύλλογό τους, τη φωνή τους μέσα σε κάθε ΙΕΚ, τμήμα και ειδικότητα. «Η δράση και λειτουργία του Συλλόγου είναι υπόθεση κάθε σπουδαστή, είτε νέου είτε παλιού, που δεν το βάζει κάτω, δεν σκύβει το κεφάλι, που η φωνή του και το δίκιο του θέλει να δυναμώνουν μέρα με τη μέρα», σημειώνει το ΔΣ του ΣΥΣΔΙΕΚ Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ