Σάββατο 14 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
VOLLEYLEAGUE
Δοκιμασίες στην Πελοπόννησο

Οι εκτός έδρας αποστολές του πρωτοπόρου Ολυμπιακού και του δεύτερου Παναθηναϊκού σε Βραχάτι και Πάτρα, αντίστοιχα, καθώς και το ντέρμπι της Σύρου είναι αυτά που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της της 13ης αγωνιστικής στη Volleyleague ανδρών, το κυρίως μέρος της οποίας θα διεξαχθεί σήμερα, ενώ θα ολοκληρωθεί αύριο.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, θέλοντας να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας (+5) από τους διώκτες του, θα δοκιμαστεί στην έδρα του ιδιαίτερα αξιόμαχου Παμβοχαϊκού, ο οποίος στοχεύοντας να διατηρηθεί εντός της πρώτης τετράδας δεν έχει περιθώρια απωλειών. Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεπεράσει νικηφόρα στην Πάτρα το εμπόδιο της Παναχαϊκής, η οποία όμως έχει ανάγκη τους βαθμούς προκειμένου να απομακρυνθεί από την ουρά της βαθμολογίας. Με στόχο να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στην πρώτη τετράδα θα κοντραριστούν στη Σύρο Φοίνικας και Ηρακλής.

  • Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Παμβοχαϊκός - Ολυμπιακός (18.00), ΠΑΟΚ - Ορεστιάδα (18.00), Κύζικος - Κηφισιά (19.00), Φοίνικας Σύρου - Ηρακλής (19.00), Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ηρακλής Χαλκίδας (19.30). ΚΥΡΙΑΚΗ: Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός (18.00).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ