Σάββατο 25 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Στην Αθήνα οι «Scorpions»

Η Αθήνα θα είναι ο τελευταίος σταθμός της παγκόσμιας περιοδείας των «Scorpions». Το θρυλικό συγκρότημα επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από χρόνια, για μία και μοναδική συναυλία, στις 19 του Σεπτέμβρη, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στις 9 το βράδυ.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν περιλαμβάνει τραγούδια τους από γνωστές και αγαπημένες δουλιές, καθώς και αποσπάσματα από το τελευταίο τους album «Acoustica», που κυκλοφόρησε πριν δύο μήνες περίπου, και κατάφερε να ανέβει αμέσως στις πρώτες θέσεις των charts όλου του κόσμου, όπου παρέμεινε για πολλές εβδομάδες.

Το δημοφιλές γκρουπ από τη Γερμανία, με τους Klaus Meine στα φωνητικά, Matthias Jabs στην ηλεκτρική κιθάρα, Rudolph Schenker στη ρυθμική κιθάρα, Francis Bucholz στο μπάσο και Herman Rarebell στην ντραμς, έχει πουλήσει πάνω από 22 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο, σε όλη τη διάρκεια της καλλιτεχνικής του πορείας, κατακτώντας μία θέση στην κορυφή με τις πιο πετυχημένες ροκ μπάντες της Ευρώπης.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει στις 27 Αυγούστου: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς), τηλ. 3608.366. Ticket Hellas, τηλ. 6189.300, τηλεφωνική κράτηση με πιστωτική κάρτα και παράδοση εισιτηρίου στο χώρο σας. Σε όλα τα δισκοπωλεία «Metropolis».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ