Τετάρτη 28 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Τα μεταγραφικά σε πρώτο πλάνο

Μπορεί να υπάρχει διακοπή της αγωνιστικής δράσης στη Super League (μέχρι τις 4 Γενάρη), υπάρχει ωστόσο κινητικότητα στην κατεύθυνση της αγωνιστικής ενίσχυσης αρκετών ομάδων ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Καποιες περιπτώσεις έχουν ήδη ανακοινωθεί επίσημα, ενώ σε άλλες οι συζητήσεις είτε για την απόκτηση παικτών είτε για τις αποχωρήσεις άλλων βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΑΕΚ: Την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα έκανε χτες το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Ογκνιεν Βράνιες. Αν και όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο Βόσνιος στόπερ, ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος για την έναρξη της αγωνιστικής δράσης (με τον Παναιτωλικό στις 4/1), εντούτοις το ότι μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ατρόμητο (7/1). Αντιθετα, πολύ νωρίτερα θα είναι έτοιμος ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, που πλέον προπονείται σε φουλ ρυθμούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπορεί να μην υπάρχει κάτι το ουσιαστικό, ωστόσο από σενάρια καλά πάνε στον Ολυμπιακό σχετικά με το ποιοι θα φύγουν και ίσως το ποιοι θα έρθουν στην ομάδα τον Γενάρη. Στη λίστα των αποχωρήσεων το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει μπει για τα καλά το όνομα του Μανουέλ Ντα Κόστα, ο οποίος φέρεται να αποτελεί στόχο αρκετών ομάδων. Τελευταίο σενάριο θέλει να ενδιαφέρεται για τον παίκτη η Γαλατασαράι.

ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Τζαβέλλας επιστρέφει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, αφού έληξε η άδεια που του είχε δοθεί από την ΠΑΕ, με τον διεθνή αμυντικο να αναμένεται να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ