Τρίτη 20 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Την Παρασκευή το Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ για τα παιδιά

Από τις 5 μ.μ. στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό

Την Παρασκευή 23 Δεκέμβρη το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, το 7ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τα παιδιά!

Πολλές δραστηριότητες, κατασκευές, μουσικοκινητικά παιχνίδια, τραγούδι και χορός, αλλά και παράσταση κουκλοθέατρου περιλαμβάνονται στο φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ, που έχει επιμεληθεί η Επιτροπή Φεστιβάλ του ΚΣ της ΚΝΕ, μαζί με ομάδα παιδαγωγών. Η έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ θα «μεταμορφωθεί» την Παρασκευή για τις ανάγκες του φεστιβάλ σε ένα «χωριό των καλικάντζαρων» και θα υποδέχεται παιδιά όλων των ηλικιών, για να ψυχαγωγηθούν και να περάσουν όμορφα, φυσικά, όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο.

Να σημειώσουμε ότι στο χώρο θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο με αξιόλογους τίτλους για παιδιά και ενήλικες.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Στις 5 μ.μ. γιορτινό εργαστήρι χειροτεχνίας! Τα παιδιά θα επιστρατεύσουν τη φαντασία τους και θα αξιοποιήσουν τα υλικά που θα υπάρχουν στα τραπέζια δημιουργίας για να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, ενώ την ίδια ώρα θα λειτουργεί εργαστήρι ζωγραφικής και facepainting.

Στις 6.30 μ.μ., διαδραστικό παιχνίδι με τίτλο «Καλικαντζαρο... ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ!». Τα παιδιά θα ακούσουν μια ιστορία για τρία μικρά καλικαντζαράκια και θα αναλάβουν να τα βοηθήσουν να μοιράσουν δώρα, δείχνοντας τη φιλία, τη συνεργασία και την αλληλεγγύη τους.

Στις 7 μ.μ., ο θίασος Κου-κλο Θέατρο Κρήτης παρουσιάζει την παράσταση κουκλοθεάτρου «Ο Πινόκιο!», με την εντυπωσιακή τεχνική του «Black Light». Μια παράσταση εμπνευσμένη από την πασίγνωστη ιστορία του Πινόκιο, ωστόσο αρκετά παραλλαγμένη.

Στις 8 μ.μ., το 7ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ θα κλείσει με ένα μεγάλο πάρτι, με μουσικοκινητικά παιχνίδια, χορό και τραγούδι.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ