Παρασκευή 9 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΑΠΕΡΓΙΑ 8 ΝΟΕΜΒΡΗ 2016
«360 CONNECT»
Απεργός τραυματίστηκε από στέλεχος της εταιρείας

Το ΣΕΤΗΠ και η Σωματειακή Επιτροπή βρέθηκαν έξω από την εταιρεία
Το ΣΕΤΗΠ και η Σωματειακή Επιτροπή βρέθηκαν έξω από την εταιρεία
Με τον τραυματισμό ενός απεργού, συνοδεύτηκε η προσπάθεια της εργοδοσίας στην «360 Connect» να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και να σπάσει την απεργία που είχε εξαγγείλει το προσωπικό. Νωρίς το πρωί και ενώ έξω από το κτίριο της εταιρείας στα Πετράλωνα είχαν συγκεντρωθεί απεργοί, ο διευθυντής Προσωπικού οδηγώντας τη μηχανή του προσπάθησε να σπάσει το μπλόκο χτυπώντας έναν απεργό στα πόδια. Ο εργαζόμενος μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου παρέμενε μέχρι αργά το απόγευμα για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σημειώνεται πως η εταιρεία, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων της στην απεργία, αναγκάστηκε να μεταφέρει προσωπικό από άλλες υποδομές προκειμένου να λειτουργήσει. Ορισμένοι από αυτούς, μόλις ενημερώθηκαν από κλιμάκιο του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Ν. Αττικής (ΣΕΤΗΠ), που περιόδευσε στο χώρο, για το πρωινό περιστατικό και τις «τακτικές» της εργοδοσίας, άφησαν τη δουλειά τους και έφυγαν.

Το ΣΕΤΗΠ, μετά την απεργιακή κινητοποίηση στην Αθήνα, προχώρησε χτες το μεσημέρι σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της εταιρείας, όπου καταγγέλθηκε η επιχείρηση τρομοκράτησης των απεργών. Με ανακοίνωσή του, χαιρετίζει «τους συναδέλφους που ακούραστα βρέθηκαν τα ξημερώματα στις απεργιακές περιφρουρήσεις» και προειδοποιεί την εργοδοσία: «Η κλιμάκωση αυταρχισμού θα πάρει απάντηση από το οργανωμένο ταξικό κίνημα».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ