Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΛΗΡΩΣΗ ΒASKET LEAGUE
Τα λένε νωρίς οι «αιώνιοι»

Από περσινό αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Icon

Από περσινό αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
Νωρίς νωρίς αναμένεται να ανέβει το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Βasket League για τη νέα σεζόν αφού η χτεσινή κλήρωση του ΕΣΑΚΕ, που έγινε στη Θεσσαλονίκη, έβγαλε ντέρμπι σχεδόν με το ...καλημέρα. Συγκεκριμένα, οι «αιώνιοι» και απόλυτα φαβορί για τον τίτλο, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, θα κληθούν να τα... πουν μόλις τη 2η αγωνιστική, που είναι προγραμματισμένη για τις 15 Οκτώβρη, ενώ μια αγωνιστική αργότερα θα κοντραριστούν οι αντίστοιχοι «αιώνιοι» της Θεσσαλονίκης, Αρης και ΠΑΟΚ. Μάλιστα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, μόνο στην 1η και 4η αγωνιστική απουσιάζει το λεγόμενο μεγάλο παιχνίδι.

Η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος αναμένεται να γίνει στις 8 Οκτώβρη, με την 1η αγωνιστική να περιλαμβάνει τα παιχνίδια: Απόλλων Πατρών - ΑΕΚ, Αρης - Τρίκαλα, Κολοσσός - Ρέθυμνο, Παναθηναϊκός - Προμηθέας Πατρών, Λαύριο - Κύμη, Κόροιβος - Ολυμπιακός, Ομάδα Α - ΠΑΟΚ.

Σημειώνεται πως εκκρεμεί η ομάδα που θα αντικαταστήσει την Κηφισιά, που αποχώρησε από το πρωτάθλημα, με έξι ομάδες της Α2 να διεκδικούν την wild cards για συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία, η οποία θα δοθεί μετά από κοινή απόφαση ΕΣΑΚΕ - ΕΟΚ. Γι' αυτό τον λόγο στη χτεσινή κλήρωση ορίστηκε ως «ομάδα Α».

Η χτεσινή εκδήλωση του ΕΣΑΚΕ ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του προπονητή Μάκη Δενδρινού, ο οποίος «έφυγε» στις 20 Οκτώβρη 2015. Επίσης, βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι της περσινής σεζόν.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ