Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Αναβολή στις εκλογές και παραιτήσεις

Τουλάχιστον ένα μήνα αργότερα από την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία (1η Οκτώβρη) θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ. Αιτία, η χτεσινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να κάνει δεκτή την προσφυγή έξι τοπικών Ενώσεων, οι οποίες ζητούσαν να οριστεί εκλογική επιτροπή. Σημειώνεται πως οι Ενώσεις Μακεδονίας, Αιτωλοακαρνανίας, Αν. Αττικής, Θεσσαλίας, Σάμου, Γρεβενών είχαν προσφύγει στο δικαστήριο κατά της παράτυπης βάσει καταστατικού απόφασης της ΕΠΟ να μην ορίσει εκλογική επιτροπή για την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων αλλά να μεταφέρει τη συγκεκριμένη αρμοδιότητα στο Διοικητικό της Συμβούλιο. Πλέον, σε 15 μέρες θα πρέπει να γίνει ΓΣ όπου θα αναδειχθεί μέσω ψηφοφορίας (μυστική) η εκλογική επιτροπή και περίπου ένα δεκαπενθήμερο μετά να γίνουν οι εκλογές (τέλη Οκτώβρη - αρχές Νοέμβρη).

Παραιτήσεις για την «κάρτα υγείας»

Την παραίτησή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ υπέβαλαν χτες οι Τοπολιάτης, Μαζαράκης, Προύντζος, Οικονομίδης, Καραμελίδης, που με αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών παραπέμπονται σε δίκη για την υπόθεση της «κάρτας υγείας».

Σήμερα κάτι ανάλογο αναμένεται να κάνει και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γ. Γκιρτζίκης (παραπέμπεται και αυτός) καθώς είναι η τελευταία μέρα της διορίας που του δίνει ο νόμος, προτού προχωρήσει σε διαπιστωτική πράξη ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ