Πέμπτη 23 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
6ος ΟΜΙΛΟΣ
Η Ουγγαρία, η Ισλανδία και ο Ρονάλντο

Το καλύτερο ματς της διοργάνωσης, δύο εκπλήξεις, όσον αφορά τις θέσεις της απευθείας πρόκρισης, και την Πορτογαλία να σώζει την παρτίδα τελευταία στιγμή, ήταν τα γεγονότα που στιγμάτισαν το φινάλε στον 6ο όμιλο. Ουγγαρία και Πορτογαλία αναδείχθηκαν ισόπαλες 3 - 3 στο πιο συναρπαστικό ματς του φετινού Euro μέχρι στιγμής, με τους Μαγιάρους να παίρνουν την πρωτιά, ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά πριν τους αγώνες. Την ίδια στιγμή, η Πορτογαλία έμεινε στην 3η θέση, αφού η Ισλανδία νίκησε με 2 - 1 την Αυστρία και μάλιστα με γκολ στις καθυστερήσεις, κλέβοντας τη δεύτερη θέση.

Με την Ουγγαρία να προηγείται 3 φορές και την Πορτογαλία, με τον Ρονάλντο (2 γκολ) να κάνει την καλύτερη εμφάνισή του από το ξεκίνημα της διοργάνωσης, να ισοφαρίζει ισάριθμες φορές και παράλληλα, εκτός των δύο τερμάτων, τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες, οι δύο αντίπαλοι πρόσφεραν εκπληκτικό θέαμα. Οι εναλλαγές στο σκορ και ο ταχύς ρυθμός τουλάχιστον μέχρι το 75' ήταν τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν στα ίσα τη νίκη.

Για τους Ούγγρους τα γκολ πέτυχαν οι Γκέρα (19') και Τζούτζακ (47' 55'), ενώ για τους Πορτογάλους απάντησαν αρχικά ο Νάνι (42') και στη συνέχεια ο Ρονάλντο δύο φορές (50', 62'). Οι Ούγγροι είχαν δοκάρι με τον Ελεκ στο 64'.

Ενα γκολ στις καθυστερήσεις του Τράουστασον, που έδωσε τη νίκη στην Ισλανδία με 2 - 1 επί της Αυστρίας, έκανε τους πρωτάρηδες στη διοργάνωση Ισλανδούς να πανηγυρίσουν μια σπουδαία επιτυχία όπως είναι η πρόκριση στους «16» και μάλιστα ως δεύτεροι του ομίλου τους. Και το συγκεκριμένο ματς ήταν συναρπαστικό από πλευράς θεάματος, με τους Ισλανδούς να προηγούνται με τον Μπέντβαρσον (18') και τους Αυστριακούς να ισοφαρίζουν αρχικά στο 60' με τον Σεπφ. Η Αυστρία έχασε και πέναλτι στο 36' με τον Ντράγκοβιτς (δοκάρι).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ