Πέμπτη 2 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ
Βάζει πλώρη για κορυφή ο Ολυμπιακός

Μετά την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα, η πλέον σημαντική στιγμή της σεζόν, αυτή που έχει να κάνει με τη διεκδίκηση της κορυφής στην Ευρώπη, έρχεται πλέον για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στη Βουδαπέστη προκειμένου να συμμετάσχουν στο φάιναλ 6 του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών. Στόχος των νταμπλούχων Ελλάδας, να επαναλάβουν στην ίδια πόλη την επιτυχία του 2002 όταν είχαν κατακτήσει το τρόπαιο. Χάρη στην εκπληκτική πορεία του στον προκριματικό όμιλο, όπου κατέλαβε την πρώτη θέση, αήττητος, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε απευθείας στα ημιτελικά και πλέον θα περιμένει τον νικητή του σημερινού αγώνα μεταξύ της κροατικής Γιουγκ και της οικοδέσποινας των αγώνων Εγκερ για να μάθει τον αντίπαλό του.

Σημειώνεται πως εκτός του Ολυμπιακού στα ημιτελικά έχει προκριθεί και η Προ Ρέκο, που θα περιμένει ως αντίπαλο τον νικητή της συνάντησης Ζλονκ - Μπαρτσελονέτα.

Το πρόγραμμα αναλυτικά: ΣΗΜΕΡΑ: 1. Εγκερ - Γιουγκ (19.00), 2. Ζόλνοκ - Μπαρτσελονέτα (20.30). ΑΥΡΙΟ: Ηττημένος 1 - Ηττημένος 2 (17.30), Ολυμπιακός - Νικητής 1 (19.00), Προ Ρέκο - Νικητής 2 (20.30). ΣΑΒΒΑΤΟ: Μικρός Τελικός (19.30), Τελικός (21.00).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ