Πέμπτη 2 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Συνεχίζει με Ιβιτς ο ΠΑΟΚ

Από υπηρεσιακός σε πρώτο προπονητή για τη νέα χρονιά προβιβάστηκε ο Βλάνταν Ιβιτς στον ΠΑΟΚ

Eurokinissi

Από υπηρεσιακός σε πρώτο προπονητή για τη νέα χρονιά προβιβάστηκε ο Βλάνταν Ιβιτς στον ΠΑΟΚ
Οι καλές εμφανίσεις της ομάδας στα πλέι οφ αλλά και συνολικότερα απ' όταν βρέθηκε στο τιμόνι του ΠΑΟΚ, αντικαθιστώντας τον Ιγκόρ Τούντορ, οδήγησαν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, να εμπιστευτεί τον Βλάνταν Ιβιτς ως τεχνικό και για τη νέα χρονιά. Αυτό γνωστοποιήθηκε από τον ίδιο μετά τον τελευταίο αγώνα για τα πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, όπου οι «ασπρόμαυροι» σφράγισαν την πρωτιά και τη συμμετοχή τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα ως αήττητοι στη διαδικασία. Από την πλευρά του ο Βλάνταν Ιβιτς απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν, ενώ δήλωσε έτοιμος για τα νέα του καθήκοντα ως επίσημου προπονητή.

ΑΕΚ: Κοντά σε συμφωνία με Μοντανιέ

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γάλλο τεχνικό Φιλίπ Μοντανιέ φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ αφού αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις. Στη μέχρι τώρα καριέρα του ο Μοντανιέ έχει αξιόλογη θητεία στους πάγκους των Ρεν, Μπουλόν, Βαλενσιέν και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

ΒΕΡΟΙΑ: Κανονικά στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς μπορούν να προχωρήσουν πλέον στη Βέροια αφού η ομάδα δικαιώθηκε στο β' βαθμό εξέτασης στην έφεση που είχε υποβάλει κατά της πρωτόδικης απόφασης για μη χορήγηση άδειας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ