Πέμπτη 19 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
«Εφυγε» ο Βασίλης Ναθαναηλίδης

«Εφυγε» την Τρίτη 17 Μάη, νικημένος από την επάρατη νόσο, ο σ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ, σε ηλικία 72 ετών. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Πέμπτη, στις 12 μ. στα κοιμητήρια Ευόσμου και θα είναι πολιτική.

Γεννήθηκε στις Φέρες του Εβρου από γονείς και οικογένεια προσφύγων που ήρθαν το 1922 από το Νοβοροσίσκ και οι οποίοι γνώρισαν προπολεμικά ακόμη διώξεις και εξορία στον Αϊ - Στράτη. Από μικρός στη βιοπάλη, εντάχθηκε στη Νεολαία Λαμπράκη και μετά τη μεταπολίτευση στο ΚΚΕ. Βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της πάλης με τη συμμετοχή και τον πρωτοπόρο ρόλο του, όπως στην απεργία στην ΚΗΜ το 1978 και τη σύσταση του σωματείου. Στήριξε το Κόμμα με τη στάση του στη διάσπαση του 1989 - 1991 και συνέβαλε στην ανασυγκρότησή του από διάφορες στελεχικές ευθύνες στη Βιομηχανική Αχτίδα και στη συνέχεια στην Αχτίδα Δυτικών συνοικιών και τον Εύοσμο.

Η Επιτροπή Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη για έναν σύντροφο - παράδειγμα και τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του, στη σύντροφό του Γεωργία και τα παιδιά του Τάσο και Λεωνίδα.

Τα θερμά της συλλυπητήρια στον σύντροφο Τάσο Ναθαναηλίδη και την οικογένειά του, για την απώλεια του πατέρα του εκφράζει η Επιτροπή Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ