Τετάρτη 20 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Μετά τις αιχμές ... διαζύγιο με Πογιέτ

Καταιγιστικές εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας υπήρξαν χτες στην ΑΕΚ, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να αποτελεί πλέον παρελθόν για την ομάδα, λίγες ώρες πριν από τη σημερινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο (θα κοουτσάρει ο Στ. Μανωλάς). Σε χτεσινοβραδινή συνάντηση του Ουρουγουανού τεχνικού με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, οριστικοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας. Οι εξελίξεις άρχισαν να τρέχουν από χτες το απόγευμα όταν και προηγήθηκε γραπτή δήλωση, και μάλιστα με αιχμές, για διάφορα ζητήματα, του Πογιέτ με την οποία γνωστοποιούσε ότι μετά το τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την ομάδα. Παράλληλα, χαρακτήριζε παραπλανητικά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είχε συμφωνήσει με τους διοικούντες την Ενωση να τα ξαναπούν στο τέλος της σεζόν για ανανέωση της συνεργασίας. Αντίθετα, φέρεται να ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι στη συνάντηση δεν επιτεύχθηκε συμφωνία ούτε ορίστηκε νέο ραντεβού. Για τη χρονική στιγμή που επέλεξε, ο Πογιέτ επισήμανε πως το έκανε προκειμένου να ενημερώσει έγκαιρα την ΠΑΕ ενόψει του προγραμματισμού της νέας σεζόν.

Στη δήλωσή του πάντως υπήρχαν αιχμές ότι ...οδηγήθηκε στην αποχώρηση, αναφέροντας πως «...αποφάσισα ότι θα φύγω το καλοκαίρι ενάντια στην ξεκάθαρα αρχική μου επιθυμία και πρόθεση να μείνω στην ΑΕΚ».

Μάλιστα, οι χτεσινοβραδινές εξελίξεις και το οριστικό διαζύγιο ήρθαν παρά την ανακοίνωση της ΠΑΕ, στην οποία τονιζόταν πως προέχει ο αγώνας με τον Ατρόμητο και παρέπεμπε τις όποιες εξελίξεις για μετά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ