Τρίτη 19 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Εξασφάλισε πρόκριση ο Ολυμπιακός

Την πρόκριση στο φάιναλ 6 του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών στη Βουδαπέστη εξασφάλισε, δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη της φάσης των ομίλων, ο Ολυμπιακός μετά την εκτός έδρας νίκη, με 10-4, επί της Ριέκα για την 7η αγωνιστική του ομίλου του. Οι «ερυθρόλευκοι» με τη νίκη αυτή διατηρήθηκαν στην κορυφή του ομίλου ενώ παρέμειναν η μοναδική αήττητη ομάδα στη διοργάνωση.

  • Αλλα αποτελέσματα: Μπαρτσελονέτα - Εγκερ 6-6, Σπαντάου - Γιαντράν 9-9.
  • Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ολυμπιακός 18, Εγκερ 15, Μπαρτσελονέτα 12, Ριέκα 11, Σπαντάου 4, Γιαντράν 9.

Σημ.: Η Εγκερ ως οικοδέσποινα του φάιναλ 6 έχει προκριθεί και αγωνίζεται εκτός συναγωνισμού. Την πρόκριση παίρνουν δύο ομάδες απ' αυτόν τον όμιλο (και 3 απ' τον άλλο).

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Ηττα, με παράπονα, για Βουλιαγμένη

Εχοντας αρκετά παράπονα από τη διαιτησία, η Βουλιαγμένη ηττήθηκε στον τελικό του ΛΕΝ Τρόφι γυναικών από την οικοδέσποινα του φάιναλ φορ, ισπανική Ματαρό, με 6-5 και τελικά πήρε το ασημένιο μετάλλιο στη διοργάνωση. Τα παράπονα της ελληνικής ομάδας εστιάζονται στις πολλές αποβολές παικτριών (15 έναντι 10 των αντιπάλων), που την έφερναν να αγωνίζεται στη μεγαλύτερη διάρκεια με παίκτρια λιγότερη. Την ίδια στιγμή, η κατάσταση δεν ήταν καλύτερη στην επίθεση αφού οι διαιτητές χρέωναν αρκετά επιθετικά φάουλ στον ΝΟΒ, που σε αρκετές περιπτώσεις δεν πρόλαβε να κάνει ούτε σουτ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ