Κυριακή 17 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις
  • ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ για τους μαθητές-τριες των σχολείων και του Ομίλου Σκακιού Πόρτο-Ράφτη - Μαρκόπουλου στην προκριματική φάση Ανατολικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, στην «Ελληνογερμανική Αγωγή» στην Παλλήνη: Χυτίρογλου - Κουτσοκέρας Γιώργος (Β' Γυμν.) 1ος με 7β σε 7 αγώνες και χρυσό μετάλλιο. Παπαϊωάννου Δημήτρης 1ος με 7β. Α' Δημ. και χρυσό (1ο Δημ. Π-Ρ), Κακαές Πέτρος 1ος-2ος Γ' Δημ. 6β. ασημένιο (2ο Δημ. Π-Ρ), Τζιράκης Γρηγόρης 1-3ος Γ' Δημ. 6β. χάλκινο (2ο Δημ. Π-Ρ), Παπαϊωάννου Ναυσικά 3η 5,5β. χάλκινο (1ο Δημ. Π-Ρ Α' Δημ.). Πολύ καλές θέσεις πήραν και οι Τζιώτης Αντ., Κυριακίδης Ιωάν. από 5β., Σωτηρίου Σωτ., Ρόκας Χρ. από 4,5β., Γιανκαδάκης Λευτ., Γαλαζούλας Απ., Πολυχρονόπουλος Ανδρ. από 4β. Συμμετείχαν 30 μαθητές και μαθήτριες από Πόρτο-Ράφτη - Μαρκόπουλο.

  • ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Γ.Σ. (Μαυρομματαίων Πεδίον Αρεως) κάθε Δευτέρα και ώρα 18.00, το Ανοικτό Τουρνουά «Κάισσα 32». Το τουρνουά διεξάγεται με ελβετικό σύστημα 7 γύρων και η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους και όσες θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες.
  • ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ στα Σχολικά Πρωταθλήματα μας έστειλαν και οι Σκακιστικοί Σύλλογοι Καλαβρύτων και Βριλησσίων μερικές από τις οποίες είναι: 2η θέση του Λυκείου Καλαβρύτων και η 3η θέση της Φεϊζουλά Μαρίας. Ο ΕΕΦΑΣ Ανω Βριλησσίων είχε χρυσό, ασημένιο και χάλκινο με αντίστοιχες θέσεις των Μπουμπούση Δημήτρη, Γιάννη Τσιγκογιαννόπουλο και Μπαρτσώτα Γιώργο.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ στην Τελική Φάση Αττικής , οι μαθητές του Πόρτο-Ράφτη, Χυτίρογλου-Κουτσοκέρας Γιώργος (Β΄Γυμνασίου), Παπαϊωάννου Δημήτρης και Παπαϊωάννου Ναυσικά (Α΄Δημοτικού) ,προκρίθηκαν και στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα της Χαλκιδικής, η Τελική Φάση του οποίου θα γίνει στις 23 με 25 Απρίλη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ