Σάββατο 19 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Το... επίκεντρο στην επαρχία

Στην επαρχία μεταφέρει το ενδιαφέρον η 27η αγωνιστική της Super League, αφού εκεί θα διεξαχθούν τα τρία απ' τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του προγράμματος.

Απ' αυτά ξεχωρίζει η αναμέτρηση στα Γιάννενα, όπου ο ΠΑΣ θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο σε ένα κομβικό παιχνίδι για τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Οι γηπεδούχοι, μετά τις τελευταίες επιτυχίες, ανέκτησαν τις ελπίδες τους για... πεντάδα, ενώ ο ήδη πέμπτος της βαθμολογίας, Πανιώνιος, θέλει να κλειδώσει την παρουσία του στα πλέι οφ. Το τελευταίο του χαρτί για να προλάβει το τρένο των πλει οφ θα παίξει ο Αστέρας στην Τρίπολη, με αντίπαλο τον ήδη πρωταθλητή Ολυμπιακό, που θα θέλει να συνεχίσει σε νικηφόρους ρυθμούς. Δύσκολο έργο περιμένει και τη δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕΚ στο Αγρίνιο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, στοχεύοντας στη νίκη που θα διατηρήσει τη διαφορά απ' τους υπόλοιπους μνηστήρες των πλέι οφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Ξάνθη - Λεβαδειακός (15.00 NS3), Βέροια - Πλατανιάς (17.15 NS3), Παναθηναϊκός - Ηρακλής (19.30 NS1). ΚΥΡΙΑΚΗ: Παναιτωλικός - ΑΕΚ (15.00 NS2), ΠΑΟΚ - Καλλονή (17.15 NS2), Πανθρακικός - Ατρόμητος (17.15 NS4), Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός (19.30 NS1). ΔΕΥΤΕΡΑ: ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος (19.30 NS1).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ