Τετάρτη 16 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στις 29 Μάρτη αποφασίζει το ΣτΕ για το Κύπελλο

Οπως ανακοινώθηκε χτες, στις 29 Μάρτη προγραμματίστηκε να εκδικαστεί η αίτηση ακύρωσης που έχει καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Δ' Τμήμα) η ΕΠΟ και αφορά στην απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για τη διακοπή της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Για το ίδιο θέμα, επιτροπή της Super League θα συναντηθεί την ερχόμενη Παρασκευή με τον υφυπουργό.

  • Προς «ναυάγιο» οδηγείται η πρωτοβουλία του υφυπουργού Αθλητισμού για συνάντηση με τους ιδιοκτήτες των τεσσάρων «μεγάλων» ΠΑΕ της Super League, με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο. Αιτία η αλλαγή στάσης από τον Παναθηναϊκό που δεν θέλει να μετάσχει, με αφορμή τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
  • Πειθαρχική δίωξη στα Χανιά για πιθανή «χειραγώγηση» και των δύο αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Στέφανος Μπαξεβάνης, αφού θεωρήθηκαν ύποπτοι από το σχετικό σύστημα ανίχνευσης της UEFA. Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός είχε νικήσει 4-1 (εκτός) και 6-0 (εντός).
  • Εισήγηση στο ΔΣ της Football League για αποβολή της Παναχαϊκής από το πρωτάθλημα φέρεται να κατέθεσε χτες η ΕΕΑ, λόγω της ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ