Σάββατο 20 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

Την Κυριακή 21/2

-- Στις 11 π.μ., το Παράρτημα Βύρωνα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στη Μέρα του Αγωνιστή, στο δημοτικό κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (Ν. Ελβετίας 34), προς τιμήν των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης. Θα παρουσιαστούν βίντεο - αφιέρωμα στον «Αντιστασιακό Βύρωνα», μικρό αφιέρωμα στα 70 χρόνια του ΔΣΕ και τραγούδια που έγραψαν ιστορία.

-- Στις 11 π.μ., το Παράρτημα Ελληνικού - Αργυρούπολης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ πραγματοποιεί εκδήλωση στα γραφεία του, αφιερωμένη στους αγώνες της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.

-- Το Παράρτημα Λαυρίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης στους νεκρούς από την πείνα κατά την περίοδο της Κατοχής. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ομιλία και συζήτηση στο χώρο του παλιού χυτηρίου της «Ελληνικής Εταιρείας των Μεταλλουργείων Λαυρίου» (πίσω από το παλιό μηχανουργείο), στις 6 μ.μ. και θα ολοκληρωθεί με κατάθεση στεφάνων στο μνημείο δίπλα στον ΟΤΕ. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει έκθεση, η οποία θα συνεχίσει να είναι επισκέψιμη κατόπιν συνεννόησης με τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος.

Τη Δευτέρα 22/2

-- Στις 5 μ.μ., η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ (ΠΕΑΦΕ) διοργανώνει εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Κρίσταλ Σίτι» (Αχιλλέως 4, Μεταξουργείο), με αφιέρωμα στον ΕΠΟΝίτη στιχουργό Κώστα Βίρβο και στο έργο του «Καταχνιά», που μελοποίησε ο Χρήστος Λεοντής.

Την Τρίτη 23/2

-- Εκδήλωση για να τιμήσει την επέτειο ίδρυσης της ΕΠΟΝ οργανώνει το Παράρτημα Λάρισας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ στις 10.30 π.μ., στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ