Σάββατο 20 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παραμύθια με κούκλες και ηθοποιούς

Με πολλά παραμύθια και παραστάσεις που μαγεύουν, υποδέχεται τα παιδιά και αυτή τη χρονιά το Θέατρο κούκλας της Ιρίνα Μπόικο, στο Μικρό Πολυτεχνείο (Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 7, Θησείο - απέναντι από τη στάση «Θησείο» του ΗΣΑΠ).

-- Κάθε Κυριακή, 11.00: «Πολύχρωμο Παραμύθι» (50')

Μια παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά 1,5 - 3,5 ετών και αποτελεί μια πρώτη επαφή με τον κόσμο του Θεάτρου.

«Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια παραμυθένια χώρα, ζούσε ένας ζωγράφος με τη μικρή κορούλα του. Μαζί τους σε μια μαγική παλέτα ζούσαν τα χρώματα...» Ζούσαν όμορφα κι αγαπημένα, ώσπου κάποια στιγμή τα χρώματα τσακώθηκαν για το ποιο είναι το πιο σημαντικό και φύγανε από το σπίτι. Ετσι, η μικρή κορούλα του ζωγράφου ξεκίνησε για να τα βρει...

Κείμενο - Σκηνοθεσία - Κατασκευή κουκλών: Ιρίνα Μπόικο, Παίζουν: Ιρίνα Μπόικο, Δημήτρης Μάκκας

-- Κάθε Κυριακή, 12.15: «Τα Τρία Γουρουνάκια» (50')

Μια παράσταση για παιδιά 2,5 - 5,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών. Μια πρωτότυπη εκδοχή του γνωστού παραμυθιού για τη φιλία και τα όνειρα...

Ο Λύκος παίζει στη λίμνη με τα καραβάκια, η Αλεπού τον στέλνει να πιάσει τα Γουρουνάκια, ο Χρι-Χρι, ο Χρου-Χρου και ο Χρο-Χρο ονειρεύονται να χτίσουν ένα καράβι για να γυρίσουν όλο τον κόσμο!

Κείμενο: Ιρίνα Μπόικο βασισμένο στο ομώνυμο λαϊκό παραμύθι, Σκηνοθεσία: Ιρίνα Μπόικο, Μουσική: Πλάτων Ανδριτσάκης, Κατασκευή κουκλών: Ιρίνα Μπόικο, Ερμηνεύουν: Δημήτρης Μάκκας, Ιρίνα Μπόικο.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 697.3631.659, 211.8009.838.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ