Παρασκευή 5 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Στα ημιτελικά Ολυμπιακός, ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ έκλεισαν τις δύο από τις τέσσερις θέσεις των ημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας, αφού με προίκα τις νίκες τους στα πρώτα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Ηρακλή αντίστοιχα δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν αυτό που ήθελαν και στις ρεβάνς, σφραγίζοντας τα εισιτήρια για την τετράδα.

Στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα και χάρη στη νίκη του με 5-0 στο Φάληρο ήταν αυτός που πήρε την πρόκριση. Οι «ερυθρόλευκοι», αγωνιζόμενοι με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή τους, βρέθηκαν αρχικά πίσω στο σκορ, αφού ο Ιγκλέσιας έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 20`, ωστόσο ισοφάρισαν στην επανάληψη με τον Ντα Κόστα (54`). Για τον Αστέρα ακυρώθηκε και γκολ στο 44` λόγω (λαθεμένης) υπόδειξης οφσάιντ στον Γιάννου.

Στο Καυτατζόγλειο η ΑΕΚ συνέχισε το νικηφόρο σερί της που έχει από την αρχή της χρονιάς, επικρατώντας και πάλι του Ηρακλή, αυτή τη φορά με 1-0, και φτάνοντας τις 9 νίκες σε ισάριθμες υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η ΑΕΚ είχε επικράτησει και στο ΟΑΚΑ με 4-1. Το παιχνίδι ήταν μέτριο, χωρίς πολλές φάσεις, και με τις δυο ομάδες να κάνουν διαγωνισμό λαθών. Το γκολ για τον «Δικέφαλο» σημείωσε ο Μάνταλος (50`). Τα αλλα δύο παιχνίδια της προημιτελικής φάσης, Ατρόμητος - Παναθηναίκός και ΠΑΟΚ - Πανιώνιος, θα γίνουν την ερχόμενη βδομάδα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ