Κυριακή 17 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Οι Πρωταθλητές Νέων Ανδρών και Γυναικών

Παπακωνσταντίνου, Δρακάκη, Αλεξιάδης και Σαλαχίδου στην Καβάλα

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκαν στην Καβάλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών <20, καθώς και τα αντίστοιχα Εφήβων - Νεανίδων <18 χρόνων.

Στο Νέων Ανδρών συμμετείχαν 8 και Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Δημ. Παπακωνσταντίνου με 6,5 β. σε 7 αγώνες. 2.-3. Σταμουλάς Ν., Κουσκούτης Γ. - Αλ. από 5 β., 4. Παπασημακόπουλος Αλ. 4,5 β. κ.ά.

Στο Νέων Γυναικών είχαμε μόνο δύο συμμετοχές, την Καφετζή Αγγελική (1818) και την Δρακάκη Αννα - Μαρία, η οποία αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια μετά από νικηφόρο ματς 4 παρτίδων 3,5-0,5.

Στο Εφήβων <18 αγωνίστηκαν 38 και Πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχθηκε ο Χρήστος Αλεξιάδης με 8 β. σε 9 αγώνες, 2ος ο Καλογερής Ι. 7 β., 3ος ο Γρηγοριάδης Μιχ. 6,5 β. Ακολούθησαν με 6 β. Τσίρος, Κορνιώτης, Γιαννουλάκης και Νικολάου.

Τέλος, Πρωταθλήτρια Νεανίδων αναδείχθηκε (20 συμ.) η Σαλαχίδου Ρεβέκα με 7,5 β. σε 9 αγώνες, 2η η Πασόγλου Αικατερίνη 7 β., 3η η Λεμονή Μαρία - Ιωάννα 6 β. Στις θέσεις 4.-6. Βοζινάκη, Μαστρακούλη, Μόσχου από 5,5, ενώ στις θέσεις 7.-9. ισοβάθμησαν οι Πετράκη Εύα, Φιλοξένη Δαν. και Πετράκη Αργυρώ με 5 βαθμούς.

  • Ευχαριστούμε όλους τους Σκακ. Συλλόγους για τις ευχές και τις διοργανώσεις που μας στέλνουν για δημοσίευση. Την περασμένη Κυριακή ο Σκ. Ομ. Χαλανδρίου πραγματοποίησε την προβολή της περίφημης ταινίας της Marleen Gorris «Η άμυνα του βασιλιά», την οποία παρουσίασε ο Ι.Μ. και προπονητής Ηλίας Κουρκουνάκης.
  • Αύριο Δευτέρα 18 Γενάρη και κάθε Δευτέρα μέχρι 22 Φλεβάρη, διεξάγεται το τουρνουά Κάππα-65 του Σκακ. Ομ. Καλλιθέας.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ