Τετάρτη 16 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις σε σχολές

Εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στα ΤΕΙ και η θέση του ΚΚΕ» οργανώνει σήμερα Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, στο μικρό αμφιθέατρο της ΣΔΟ, η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΚΝΕ σε σχολές πανεπιστημίων και ΤΕΙ της Αττικής, με θέματα που σχετίζονται άμεσα με το περιεχόμενο σπουδών σε κάθε σχολή. Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα και αύριο γίνονται οι εξής εκδηλώσεις:

Σήμερα Τετάρτη

-- Στα Παιδαγωγικά Αθήνας, στις 12 το μεσημέρι, στο παλιό Χημείο (Σόλωνος), βιβλιοπαρουσίαση του «Ανθρωπος, αυτός ο γίγας» από την Αγγελική Γκούσκου, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη Φιλοσοφική Αθήνας, στις 12 το μεσημέρι, στο αίθριο, βιβλιοπαρουσίαση για τις μπροσούρες της ΚΝΕ «Αλήθειες και Ψέματα για το Σοσιαλισμό» από τον Αντρέα Τσιγκάρη, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα 2.23, με θέμα «Η τεχνική εκπαίδευση στην Ελλάδα και το μέλλον του αποφοίτου της ΑΣΠΑΙΤΕ», θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη ΣΤΕΤΡΟΔ του ΤΕΙ Αθήνας, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα Κ.111.31, με θέμα «Πώς μπορεί η Ελλάδα να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες του λαού;», θα μιλήσει η Ολγα Κοψιά, στέλεχος της ΚΝΕ.

Αύριο Πέμπτη

-- Στη ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Αθήνας, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα 204, με θέμα «Ο ενεργειακός σχεδιασμός στην Ελλάδα. Οι θέσεις του ΚΚΕ», θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος της Ιδεολογικής Επιτροπής και του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

-- Στην Ιατρική Αθήνας, στις 3 μ.μ., στο αμφιθέατρο Μικροβιολογίας, με θέμα «Οι επιπτώσεις του τρίτου μνημονίου στην Υγεία και η θέση του ΚΚΕ», θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ