Σάββατο 31 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ
Νέες κινητοποιήσεις από την ερχόμενη βδομάδα

Από την ερχόμενη βδομάδα, τα τρακτέρ αναμένεται να πληθύνουν στις πλατείες των χωριών

MotionTeam

Από την ερχόμενη βδομάδα, τα τρακτέρ αναμένεται να πληθύνουν στις πλατείες των χωριών
Βδομάδα νέων κινητοποιήσεων είναι η επόμενη για τους μικρούς και μεσαίους αγρότες, που ζεσταίνουν τα τρακτέρ και τις αγωνιστικές τους διαθέσεις, με στόχο να κλιμακώσουν πανελλαδικά στα τέλη Νοέμβρη - αρχές Δεκέμβρη. Συγκεντρώσεις με τρακτέρ στη Θεσσαλία θα γίνουν:

  • Την Πέμπτη, 5 Νοέμβρη, στις 11 το πρωί, στην πόλη της Καρδίτσας. Από αύριο Κυριακή, τα τρακτέρ θα βγουν στις πλατείες των χωριών και στις 5 Νοέμβρη θα κατευθυνθούν με πορεία προς την πόλη της Καρδίτσας.
  • Το Σάββατο, 7 Νοέμβρη, στις 11 το πρωί, στην πλατεία του Τυρνάβου.
  • Στις 2 Δεκέμβρη, στην πλατεία των Φαρσάλων.

Για τις 5 Νοέμβρη προγραμματίζεται και το παναιτωλοακαρνανικό συλλαλητήριο στο Αγρίνιο. Το συλλαλητήριο αποφασίστηκε σε προηγούμενη σύσκεψη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας με κτηνοτροφικούς συλλόγους του νομού. Από τις 11 π.μ. θα υπάρξει μηχανοκίνητη πορεία στους δρόμους της πόλης, με κατάληξη τον κόμβο Αγ. Δημητρίου.

Την ίδια ώρα, οι αγρότες της Πελοποννήσου προετοιμάζουν τη συμμετοχή τους στη σύσκεψη που θα γίνει την Τρίτη, 3 Νοέμβρη, στην Τρίπολη, με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων της Πελοποννήσου, για την παραπέρα κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Στην Κρήτη, μετά τις προχτεσινές κινητοποιήσεις, ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων Χανίων, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων, οι Αγροτικοί Σύλλογοι πρώην Δήμου Αρμένων, πρώην Δήμου Μύθημνας, Μεσκλών, Παλαιών Ρουμάτων, Κάινας, Γαβαλοχωρίου και Αμυγδαλοκεφαλίου καλούν σε συλλαλητήριο στις 5 Νοέμβρη στις 11 π.μ. στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς των Χανίων.

Την ίδια μέρα, στο Ηράκλειο, στις 11 π.μ., ο Αγροτικούς Σύλλογος Αρχάνων και Αστερουσίων οργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και ταυτόχρονα καλεί στις 12 Νοέμβρη σε συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Ελευθερίας.

Τέλος, τρεις ενημερωτικές συσκέψεις σε Ορεστιάδα, Σουφλί και Αλεξανδρούπολη θα διοργανώσει τις επόμενες μέρες η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Εβρου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ», προετοιμάζοντας αγωνιστικές κινητοποιήσεις στην περιοχή.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ