Σάββατο 31 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Πρωτοβουλίες με αιχμή το Ασφαλιστικό

Από κινητοποίηση για την Κοινωνική Ασφάλιση
Από κινητοποίηση για την Κοινωνική Ασφάλιση
Σε κινητοποίηση ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα στην Κοινωνική Ασφάλιση καλούν η Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου, η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων, η Ενωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών και οι Σύνδεσμοι Συνταξιούχων Εφημεριδοπωλών και Υπαλλήλων Πρακτορείων Αθηνών και Πειραιά. Η κινητοποίηση θα γίνει την Τρίτη, 3 Νοέμβρη, στις 10 π.μ., στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής (Κλεισθένους 15) και θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας.

Επίσης, σε συγκέντρωση, με θέμα τις ανατροπές στο Ασφαλιστικό, καλεί η Λαϊκή Επιτροπή Ελευσίνας, την Τετάρτη, 4 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου (Χαριλάου 30), ενώ σε σύσκεψη μπροστά στην απεργία, με ομιλήτρια την πρόεδρο της ΟΓΕ, Μαιρήνη Στεφανίδη, καλεί ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιθέας, την Κυριακή 1 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του (Αραπάκη 69, 2ος όροφος).

Τις εκδηλώσεις ενημέρωσης για τις εξελίξεις σε Ασφάλιση και Υγεία σε νοσοκομεία συνεχίζει η Γραμματεία Υγείας - Πρόνοιας Αττικής του ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της απεργίας. Εκδηλώσεις θα γίνουν την Τετάρτη, 4 Νοέμβρη, στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και την Τρίτη, 10 Νοέμβρη, στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο.

Εκδήλωση με θέμα τις εξελίξεις στο Ασφαλιστικό διοργανώνουν την Κυριακή, 8 Νοέμβρη, στις 11 π.μ., ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ανωνύμων Εταιρειών και Γραφείων και το Συνδικάτο Καθαριστριών - Καθαριστών Ν. Αττικής. Η εκδήλωση θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων (Αγίας Φιλοθέης 5Β, πλ. Μητροπόλεως).

Κινητοποιήσεις και άλλες παρεμβάσεις ενάντια στην αντιασφαλιστική πολιτική της κυβέρνησης αποφάσισε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας. Χτες, έγινε διαμαρτυρία στο ΠΕΔΥ Βόλου, μαζί με τους συνταξιούχους ΟΑΕΕ - ΤΑΕ, ΟΑΕΕ - ΤΕΒΕ - ΤΣΑ και της Ενωσης Συνταξιούχων Θεσσαλίας του ΝΑΤ. Τις επόμενες μέρες ακολουθούν εξορμήσεις, συγκεντρώσεις στον Αλμυρό, στην Αγριά και στις Γλαφυρές, διαμαρτυρία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας και παρεμβάσεις σε ΙΚΑ, ΠΕΔΥ, ΕΟΠΥΥ.

Τέλος, ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Μαγνησίας (μέλος της ΟΓΕ) διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση - συζήτηση σχετικά με τις ανατροπές στο Ασφαλιστικό την Τετάρτη 4 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Βόλου και η Ομάδα Γυναικών Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας της ΟΓΕ καλεί σε αντίστοιχη συζήτηση την Κυριακή, 8 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πικετοφορίες αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό(2023-11-23 00:00:00.0)
Τη Δευτέρα κορυφώνεται η πολύμορφη αγωνιστική δράση(2021-03-06 00:00:00.0)
Εκδήλωση για την Υγεία(2016-11-09 00:00:00.0)
Πρωτοβουλίες για την προετοιμασία της απεργίας(2016-01-13 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις - κινητοποιήσεις για το Ασφαλιστικό(2015-10-28 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ