Τρίτη 27 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αρχαιρεσίες - δραστηριότητα σωματείων
  • Σε αρχαιρεσίες προχωρά το Σωματείο Νέων Τεχνολογιών και Τηλεπικοινωνιών Ν. Αχαΐας «Η Ενότητα», την Παρασκευή 30 Οκτώβρη (1 μ.μ. έως 9 μ.μ.) και το Σάββατο 31 Οκτώβρη (1 μ.μ. έως 8 μ.μ.) στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης.
  • Εκδήλωση - συζήτηση αφιερωμένη στην 28η Οκτωβρίου, με θέμα «Ο φασισμός τότε και τώρα», διοργανώνουν το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δράμας και ο Σύλλογος Γυναικών Δράμας αύριο, Τετάρτη 28/10, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Δράμας.
  • Σε Συνέλευση προχωρά το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής, Βοιωτίας και Νήσων Αργοσαρωνικού την Κυριακή 1 Νοέμβρη, στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (3ος όροφος). Θα συζητηθούν θέματα όπως το μισθολογικό, το Ασφαλιστικό, οι ΣΣΕ και η οργάνωση της απεργίας.
  • Δωρεάν μαθήματα στήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου οργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή Ελευσίνας. Τα μαθήματα θα γίνονται στο Στέκι Εργαζομένων, Ανέργων και Νέων. Μαθητές και εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6974.888.257 (Ειρήνη) - 6970.995.807 (Βασίλης) και στο «Στέκι» Δευτέρα - Παρασκευή από 7 μ.μ. έως 8 μ.μ. Επίσης, σήμερα στις 7.30 μ.μ. θα γίνει προβολή της ταινίας «Ο μεγάλος δικτάτωρ» με τον Τσάρλι Τσάπλιν.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ