Κυριακή 18 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΒΔΟΜΑΔΑΣ
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Σειρά εκδηλώσεων παρουσίασης της μελέτης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ, «Το ΚΚΕ στον ιταλοελληνικό πόλεμο 1940-41», που κυκλοφορεί από τη «Σύγχρονη Εποχή», πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες από Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα:

Στην Αττική

-- Σήμερα, Κυριακή, στις 6.30 μ.μ., στη Φυλή - αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου. Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος της ΠΕ Δυτικού Τομέα της ΚΟ Αττικής.

-- Την Τετάρτη 21/10, στις 7 μ.μ., στην Αγία Βαρβάρα - αίθουσα ΚΑΠΗ (οδός Καλατζάκου), με τον Βασίλη Βούλγαρη, Γραμματέα της ΤΕ Ν/Δ Τομέα.

-- Την Τετάρτη 21/10, απ' την ΤΟ Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής, στις 6 μ.μ., στον κινηματογράφο «ΑΛΚΥΟΝΙΣ» (Ιουλιανού 42-46). Την παρουσίαση θα κάνει ο Αναστάσης Γκίκας, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

Από την ΚΟ Κρήτης του ΚΚΕ

-- Την Τρίτη 20/10, στις 7 μ.μ. στα Χανιά, στο ΚΑΜ (Μεγάλο Αρσενάλι). Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Κώστας Σκολαρίκος, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη 21/10, στις 7 μ.μ. στο Ηράκλειο, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων (Παλαιά Λαχαναγορά). Την παρουσίαση θα κάνει ο Κ. Σκολαρίκος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ