Σάββατο 26 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας μπροστά στις αρχαιρεσίες

Τη στάση της πλειοψηφίας στο Σύνδεσμο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ), που επιχειρεί να οδηγήσει το σωματείο σε εκλογές με διαδικασίες εξπρές και «εν κρυπτώ», ώστε να μην ενημερωθούν έγκαιρα οι χιλιάδες εργαζόμενοι του κλάδου, καταγγέλλει η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» στο σωματείο (στηρίζεται από το ΠΑΜΕ).

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν, τα στελέχη της παράταξης κατήγγειλαν ότι η πλειοψηφία αρνείται να ενημερώσει τους εργαζόμενους για τις ημερομηνίες των εκλογών και αποκλείει τη ΔΑΣ από το μητρώο των μελών του Συνδέσμου. Καλεί τους εργαζόμενους να καταδικάσουν αυτές τις πρακτικές, που είναι μακριά και έξω από συλλογικές διαδικασίες για να κρυφτεί ο αντεργατικός και εργοδοτικός - κυβερνητικός ρόλος αυτών των παρατάξεων και να στηρίξουν τις ταξικές δυνάμεις, που είναι μπροστά στους αγώνες για τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Ταυτόχρονα, οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ΔΑΣ στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου συναντήθηκαν με τον πρόεδρό του και απαίτησαν να γίνει σύσταση προς την εφορευτική επιτροπή ώστε να υπάρχει ίση μεταχείριση προς τις παρατάξεις, να υπάρχει ενημέρωση για το ποτέ και πού θα γίνουν οι εκλογές και να δοθεί το αντίγραφο του μητρώου μελών από την εφορευτική επιτροπή σε όλες τις παρατάξεις.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ