Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ενωσε παρελθόν και παρόν ο ΠΑΟ

Σε μια ειδική βραδιά, χτες, στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός παρουσίασε στους οπαδούς του την ομάδα για τη νέα σεζόν, αλλά παράλληλα τίμησε και τους παίκτες που βάσει σχετικής ψηφοφορίας αναδείχθηκαν ως η καλύτερη πεντάδα του συλλόγου μέχρι σήμερα. Διαμαντίδης, Βράνκοβιτς, Μποντιρόγκα, Αλβέρτης, Φώτσης βρέθηκαν χτες στο παρκέ όλοι μαζί. Παράλληλα, για πρώτη φορά, οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να δουν τη νέα ομάδα της σεζόν σε δράση καθώς υπήρξε και φιλικό παιχνίδι με την Παρτιζάν Βελιγραδίου. Το ρόστερ συμπληρώθηκε χτες με την άφιξη της σερβικής... παρέας αφού ο τεχνικός της ομάδας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, και οι δυο ψηλοί Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Ογκνιέν Κούζμιτς ήρθαν τελευταίοι λόγω Ευρωμπάσκετ. Στην ομάδα έχει ήδη ενσωματωθεί και ο Νικ Καλάθης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χωρίς τον τραυματία Οθέλο Χάντερ, ο οποίος υπέστη μερική ρήξη ορθού κοιλιακού, ο Ολυμπιακός αναχωρεί για την Κροατία, όπου και θα δώσει φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Πρώτος αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» σήμερα είναι η Ζαντάρ, ενώ αύριο θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου (την Κυριακή η ελληνική ομάδα αναμένεται να κοντραριστεί με μια εκ των Φενέρμπαχτσε, Νταρουσάφακα και Ερυθρού Αστέρα). Στην ομάδα έχουν ενσωματωθεί και οι διεθνείς της παίκτες, όπως οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Ματ Λοτζέσκι, Βαγγέλης Μάντζαρης, Ντάνιελ Χάκετ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

ΚΥΠΕΛΛΟ: Σε αγώνες για την α' φάση του θεσμού που έγιναν χτες σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Μαχητές Δόξας Πευκών - Λιβαδειά 91-90, Εθνικός - Ηρακλής 81-82, Κύμη - Προμηθέας 62-64, Φίλιππος Βέροιας - Ψυχικό 68-79, Δόξα Λευκάδας - Δούκας 70-74, Πευκοχώρι - Περιστέρι 56-84, Φάρος - Παγκράτι 79-57, Πανερυθραϊκός - ΟΦΗ 20-0 (ά.α.). Οι νικητές των παιχνιδιών προκρίθηκαν στη β' φάση, η 1η αγωνιστική της οποίας διεξάγεται αύριο Παρασκευή.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ