Παρασκευή 17 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Συσκέψεις της ΚΝΕ στην Αττική

Τις επόμενες μέρες, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Αττική προγραμματίζουν από σήμερα, μια σειρά συσκέψεων με στόχο τη συζήτηση με τους νέους ανθρώπους για τις εξελίξεις και το νέο μνημόνιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Η ΚΝΕ καλεί τους νέους να οργανωθούν για την αντεπίθεση για να μην οδηγηθεί ο λαός στην ολοκληρωτική χρεοκοπία, να δυναμώσουν το εργατικό κίνημα, ώστε ν' ανοίξει ο δρόμος, για να απαλλαγεί οριστικά ο λαός από την εξουσία του κεφαλαίου και τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις.

Αναλυτικά, οι συσκέψεις που έχουν προγραμματίσει οι Οργανώσεις έχουν ως εξής:

  • Η Τομεακή Οργάνωση Βόρειου Τομέα, σήμερα Παρασκευή, στις 8 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ στη Νέα Ιωνία. Θα μιλήσει η Βούλα Τσίγκα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η Τομεακή Οργάνωση Θριασίου, σήμερα Παρασκευή, στις 8 μ.μ., στο Στέκι των φορέων στην Ελευσίνα.
  • Η Περιφερειακή Οργάνωση Δυτικού Τομέα, σήμερα Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ., στην αυλή του Μουσείου ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης (Εθνικής Αντιστάσεως 33) στο Περιστέρι, με θέμα «ΟΧΙ στο νέο Μνημόνιο. Οργάνωση και δράση για τη ζωή που μας αξίζει». Θα μιλήσει ο Σταύρος Σκουλής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η Τομεακή Οργάνωση Αθήνας - Γαλατσίου, αύριο Σάββατο, στις 8 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, Βικτώρια). Θα μιλήσει η Τόνια Γαρδούνη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει γλέντι.
  • Η Τομεακή Οργάνωση Νότιου Τομέα, τη Δευτέρα 20 Ιούλη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» (Μεγίστης 18-20) στην Καλλιθέα. Θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org