Τετάρτη 27 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Τι μέλλει γενέσθαι;

Σεναρίων και προβλημάτων... συνέχεια στον ΠΑΟΚ. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, μετά το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, που ήταν γεμάτη προβλήματα και ατελείωτα σενάρια, φαίνεται να μην μπορεί να ξεφύγει από αυτή την κατάσταση.

Η παραμονή του τεχνικού, Ντούσαν Μπάγεβιτς, στον πάγκο του συλλόγου μπορεί να έφερε ανακούφιση σε διοικούντες και φιλάθλους του συλλόγου, όμως οι εγγυήσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιώργου Μπατατούδη προς τον Μπάγεβιτς δεν κράτησαν πολύ. Ο πρώτος, μετά τις προσφυγές παικτών, προχώρησε στην καταρχήν συμφωνία με τον πρόεδρο της Ουντινέζε για την παραχώρηση του Στέλιου Βενετίδη στην ομάδα της Ιταλίας. Παράλληλα με τη συνάντηση των δύο αντρών, το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον όμιλο των Αργεντίνων επιχειρηματιών, ήταν τροφή για σενάρια όπως της πώλησης ενός μέρους μετοχών της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στον Τζίνο Πότσο.

Από εκεί και πέρα, τα 880 εκατομμύρια που ζητάει ο ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του παίκτη φαίνονται πολλά για τους Ιταλούς, όμως για τον Μπατατούδη είναι μια οικονομική ανάσα. Οι υπογραφές μπορεί να μην έχουν μπει στα συμβόλαια ακόμα, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θέμα ημερών. Από την άλλη, ο Γιώργος Μπατατούδης ανησυχεί για την έκβαση της μεταγραφής όχι για το αν θα πραγματοποιηθεί, αλλά για την αντίδραση που ίσως να έχουν τόσο ο Μπάγεβιτς, καθώς λήγει το τελεσίγραφο που έχει δώσει στο μεγαλομέτοχο, όσο και οι φίλαθλοι του συλλόγου. Στη μετακίνηση αυτή, σύμφωνα με τα σενάρια, συμμετέχει και ο Δημήτρης Ναλιτζής, καθώς η Ουντινέζε είναι διατεθειμένη να δαπανήσει το ποσό των 1,6 δισ. δραχμών. Στην Ιταλία πάντως, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι παίκτες πρέπει να θεωρείται πως θα αγωνίζονται στο Καμπιονάτο τη νέα χρονιά.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org