Σάββατο 12 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Ζητείται ηρεμία και πειθαρχία

Οι 13 φορές που ο ΠΑΟΚ έφτασε στη... βρύση και δεν ήπιε νερό είναι αρκετές για τους παίκτες αλλά και την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου». Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, φαίνεται συγκρατημένα αισιόδοξος πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μπορέσει να πάρει το βαρύτιμο τρόπαιο μόνο αν παίξει χωρίς άγχος, παρά τις ελλείψεις που έχει. «Φυσικά και στόχος μας είναι η νίκη. Εχουμε ισχυρό κίνητρο για τον τίτλο και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για το στόχο μας. Οι απουσίες των παικτών δε θα πρέπει να μας επηρεάσουν. Εχουμε τη δυνατότητα να καλύπτουμε τα κενά στην ομάδα. Χρειάζεται να έχουμε πειθαρχεία, ηρεμία και να μην έχουμε άγχος» τόνισε ο Σερβοέλληνας τεχνικός, δίνοντας το κλίμα που επικρατεί στον «ασπρόμαυρο» σύλλογο.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, προπονήθηκαν κανονικά ενόψει του τελικού, ενώ δεν έλειψε και η ψυχολογική προετοιμασία για το σημερινό αγώνα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην αποστολή του «Δικεφάλου» συμμετέχουν εκτός από τους «ετοιμοπόλεμους» ποδοσφαιριστές και οι τιμωρημένοι, όπως και οι τραυματίες, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους συμπαίκτες τους. Αμφίβολος για το παιχνίδι είναι ο Τοχούρογλου, του οποίου η συμμετοχή θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ενώ αποκλείστηκαν οι Τετράτζε και Φρούσσος.

  • Ο Γιώργος Μπατατούδης πραγματοποίησε χτες εν μέρει την υπόσχεσή του πως δε θα είναι πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι τον τελικό. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, σε δηλώσεις του ανακοίνωσε πως παραιτείται από την προεδρία του συλλόγου και αναλαμβάνει εν λευκώ, παραμονή του τελικού (!) ο Πέτρος Καλαφάτης, που όπως αναφέρει συγκεκριμένα ο Μπατατούδης: «Επικεφαλής της νέας διοίκησης, το ανακοινώνω με μεγάλη χαρά, θα είναι ο Πέτρος Καλαφάτης, ο πρωταθλητής πρόεδρος. Εν λευκώ έχει την εντολή να σχηματίσει τη νέα διοίκηση, που θα την απαρτίσουν πρόσωπα της απολύτου δικής του επιλογής».

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ