Τετάρτη 3 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Ανοίγει τις πόρτες του για την άθληση του λαού

Ο Δήμος Πάτρας ανακοίνωσε χτες επίσημα την αξιοποίηση του σταδίου για τον αθλητισμό και την αναψυχή των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής

Την αξιοποίηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου για τις ανάγκες άθλησης των κατοίκων της περιοχής ανακοίνωσε χτες επίσημα ο Δήμος Πάτρας μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε. Το «παρών» από πλευράς δημοτικής αρχής έδωσαν ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Αθανασόπουλος, και ο σύμβουλος του δημάρχου για θέματα Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος.

Ο Κώστας Πελετίδης, μεταξύ άλλων, επισήμανε την ανάγκη να ενταθεί η διεκδίκηση του δήμου για τη διαμόρφωση χώρων αθλητισμού, αλλά και να αυξηθούν οι επιχορηγήσεις από τον κρατικό προϋπολογισμό για το σκοπό αυτό. Παράλληλα, ανακοίνωσε την αξιοποίηση των 25 στρεμμάτων πέριξ του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, με τη διαμόρφωσή τους σε πάρκο, ελεύθερο για όλους, προκειμένου να συνδυαστούν οι χώροι αναψυχής και οι αντίστοιχοι του αθλητισμού. Επίσης, γνωστοποίησε και μια ακόμη ενέργεια που αφορά την αναψυχή για τα παιδιά μικρών ηλικιών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ανακοινώνοντας ότι η κατασκήνωση στην πλαζ της Αγυιάς θα μπορεί από τις 15 Ιούνη να υποδεχθεί τα παιδιά 9 - 14 ετών.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση της δημοτικής αρχής για το γεγονός ότι πλέον γίνεται πράξη η αξιοποίηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου από το λαό και τη νεολαία, στο πλαίσιο ολοκληρωμένου προγράμματος αξιοποίησης όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου.

Από την πλευρά του ο σύμβουλος Αθλητισμού του δημάρχου, Τάκης Πετρόπουλος, εστίασε στις τεχνικές λεπτομέρειες για το πώς οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν την κάρτα εισόδου για το Παμπελοποννησιακό.

Η διαδικασία για την «αίτηση εισόδου»

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν από το δήμο η διαδικασία έχει ως εξής:

  • Παραλαβή αίτησης από το Face Control του Σταδίου, από σήμερα, 3 Ιούνη.
  • Υποβολή αίτησης και απαιτούμενων δικαιολογητικών στο Face Control του Σταδίου.
  • Απαιτούμενα δικαιολογητικά: Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας, δύο φωτογραφίες του ενδιαφερόμενου, ιατρική βεβαίωση και συμπληρωμένο πλήρες ιατρικό δελτίο, έντυπο για το οποίο θα παραλαμβάνεται επίσης από το Face Control του Παμπελοποννησιακού.
  • Παραλαβή κάρτας από Face Control, μία βδομάδα μετά την υποβολή της αίτησης.
  • Η κάρτα θα ισχύει από τη μέρα έκδοσής της, μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2016.

Σημειώνεται πως οι αιτήσεις πολιτών που θέλουν να αθλούνται, θα γίνονται από σήμερα δεκτές στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, που θα ανοίξει γι' αυτούς από τις 10 Ιούνη. Η πρώτη κάρτα εισόδου δόθηκε στον «πρώτο δημότη της πόλης», τον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org