Τρίτη 19 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
«Στο πόδι» αύριο και οι συνταξιούχοι

Διαδηλώνουν για την Υγεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και αλλού

Από παλιότερη κινητοποίηση των συνταξιούχων

MotionTeam

Από παλιότερη κινητοποίηση των συνταξιούχων
Κινητοποιήσεις για την Υγεία σε μια σειρά από πόλεις διοργανώνουν αύριο, Τετάρτη 20 Μάη, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΤΑ και ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ. Στην Αττική, θα γίνει πανσυνταξιουχική συγκέντρωση, στις 10 π.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. Κοτζιά) και θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Υγείας. Κάλεσμα απευθύνει και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ - Τραπεζών. Στη Θεσσαλονίκη, η συγκέντρωση θα γίνει στις 10.30 π.μ. στο ΙΚΑ στην Αριστοτέλους.

Στη Λάρισα, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, πρώην ΔΕΚΟ - Τραπεζών του νομού καλούν σε συγκέντρωση στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο και μετά σε πορεία. Στο Βόλο, θα γίνει συγκέντρωση στις 12 μ. έξω από το Νοσοκομείο. Στην Πάτρα, το Συντονιστικό Συνταξιούχων ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, Δημοσίου, ΤΣΑ, ΔΕΗ, ΟΑΕΕ - ΤΑΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 10 π.μ., στην πλατεία Γεωργίου, μαζί με τους εργαζόμενους στον κλάδο Υγείας - Πρόνοιας. Στο Αγρίνιο, το Σωματείο Συνταξιούχων, με την υποστήριξη του Εργατικού Κέντρου, καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10.30 π.μ. στο νοσοκομείο.

Στην Κρήτη, η Ενωση Συνταξιούχων διοργανώνει παγκρήτια κινητοποίηση στις 10 π.μ., έξω από τη διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Στη Ζάκυνθο, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ καλεί σε συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο και στη συνέχεια σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Αντιπεριφέρεια και στο Δήμο Ζακύνθου. Το Εργατικό Κέντρο του νησιού εκφράζει τη στήριξή του.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ