Τρίτη 28 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΘΟΠΟΙΩΝ»
Κάλεσμα για τη σύσκεψη της Τετάρτης

Η «Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών» (ΔΕΗ) καλεί σε πλατιά σύσκεψη την Τετάρτη 29 Απρίλη, στο Θέατρο Τζένη Καρέζη στις 12.00, για να συζητήσουν την οργάνωση της απεργίας της Πρωτομαγιάς, αλλά και το πώς θα δουλέψουν για τη συνέλευση του σωματείου, που έχει ανακοινωθεί για τη Δευτέρα 11 Μάη.

Το κάλεσμα της ΔΕΗ, με το οποίο πραγματοποιούνται εξορμήσεις σε θέατρα και χώρους δουλειάς αναφέρει τα εξής:

«Η απεργία της 1ης Μάη που έχουμε μπροστά μας και η κατάσταση στην οποία βρίσκει και τον κλάδο των ηθοποιών, χρειάζεται να κινητοποιήσει όλους μας, να σημάνει τη δική μας αντεπίθεση, για να υπογράψουμε σαν κλάδος Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Η 1η Μάη είναι μέρα αγωνιστικής διεκδίκησης, μας θυμίζει πως μόνο μέσα από σκληρούς αγώνες οι εργαζόμενοι και στον κλάδο μας, κατέκτησαν την καθιέρωση ωραρίου εργασίας, την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, από τα πρώτα ακόμα χρόνια μετά τη δικτατορία, μας θυμίζει το χρέος μας να συνεχίσουμε...

Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας, της Πρωτομαγιάς γνωρίζοντας ότι η ατομική στάση του καθένα μας, πρωτίστως στο χώρο εργασίας, μπορεί και πρέπει να συμβάλλει στο να πάει μπροστά η συλλογική μας υπόθεση.

Καλούμε σε:

-- Συζήτηση για τις εξελίξεις στον κλάδο και την προετοιμασία της απεργίας της Πρωτομαγιάς στο Θέατρο "Τζένη Καρέζη" στις 29 Απρίλη, στις 12.00.

-- Γενική Συνέλευση του ΣΕΗ, Δευτέρα 11 Μάη.

Συμμετέχουμε:

-- Στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα την Παρασκευή 1η Μάη στις 10.00 π.μ.».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ